Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Sajam za žene: Sve za dame na jednom mestu

Sajam za žene: Sve za dame na jednom mestu

Lady fair – sajam za žene ispred shopping centra „Ušće“ počinje za samo četiri dana. Posetioci će dane vikenda provesti uživajući u veoma bogatom edukativno-zabavnom programu, Ženskom kutku, kreativnim radionicama…

Dame očekuje raznovrsan i neprekidan program na bini gde će se neprestano smenjivati plesne grupe, salsa, samba, kapuera, a tu će biti i program vežbi za vrat i leđa koje će posetiocima pokazivati fiziotarapeutkinja Snežana Milanović, zatim svi oni koji budu posetili manifestaciju uživaće u fenomenalnoj izvedbi Dragane Sudžuk „Kabare Gitana“ i još dosta iznenađenja, dobre muzike, nagradnih igara i vrednih poklona tokom celog vikenda.

Sajam za žene– Sve za dame na jednom mestu Sajam za žene: Sve za dame na jednom mestu

Veliko interesovanje je za veoma popularan Ženski kutak Žene portala u kom će posetioci moći da se posavetuju sa stručnim licima iz oblasti nege svake savremene žene. Astrolog, Vladimir Vlajić, otkriće im šta ih očekuje u budućnosti, a specijalan program očekuje i mališane u likovnoj radionici gde će se družiti sa svojim omiljenim maskotama.

Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju – knjige, časopisi, filmovi, muzika. Neki od njih pripremili su i kreativne radiocice u kojima dame mogu da učestvuju, takmiče se, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Joya, Frikom, Dijamant, B.U., Bioten i Slimline club pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

Program sajma možete videti ovde.

Editors choice