5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Sajber seks – Dobro došli u Sajberiju

Sajber seks – Dobro došli u Sajberiju

1/2

Sajber seks je postao uobičajena praksa i zamena za “pravu stvar”. Često se postavlja pitanje od strane “običnih” ljudi: da li sajber seks treba doživeti kao prevaru, naročito ako je jedan od partnera koji ga upražnjava pronašao “srodnu dušu”.

Većina ljudi je već iskusila neki oblik sajber seksa, uglavnom sa virtuelnim prijateljima, a ponekad i sa potpunim strancima. Kako možemo definisati sajber seks? To je umetnost da imate sugestivne verbalne seksualne odnose bez ikakvog fizičkog kontakta.

Sejber seks Sajber seks – Dobro došli u Sajberiju

U suštini, kucanjem na tastaturi, muškarac i žena mogu da dožive virtuelni seks. Iako je cela ideja seksa preko kompjutera nekonvencionalna, može osloboditi od stresa, i obično pruža izvor sigurnosti nesigurnim osobama. Većina muškaraca i žena sajber seks smatra varanjem, iako ne dolazi do fizičkog kontakta.

Kada je reč o sajber seksu, možda ćete morati da investirate u mikrofon, u najmanju ruku. Na taj način partner može da čuje vaše uzbuđenje. Ne postoji ništa teže nego biti neverovatno uzbuđen, a da pritom morate da kucate jednom rukom. Bez obzira na to da li imate mikrofon ili ne, potrebno je da budete kreativni. Mašta je ključ uspešnog sajber seksa. Naravno, izražavanje zavisi i od druge osobe – neke žene žele da čuju vulgarne stvari, dok druge vole stvari tipa “šetali smo po plaži, pogledala si u mom pravcu”. Ispitajte to dok ne počnete da fantazirate. I da, nikako nemojte kucati “Oh da, dušo, da!” Molim vas!

Editors choice