Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Šakira: Novi ambasador brenda Blend-a-med 3D White

Šakira: Novi ambasador brenda Blend-a-med 3D White

Brend blend-a-med 3D White objavljuje svoju prvu ikada globalnu saradnju sa Šakirom – zvezdom koja je dvostruki dobitnik nagrade Gremi i čiji albumi broje višestruke platinumske tiraže. Brend koji je poznat po kreiranju lepših i beljih osmeha širom sveta, prepoznao je Šakiru kao nekoga ko zaista veliča svakodnevnu multidimenzionalnu briljantnost jedne žene, koja se reflektuje kroz njen osmeh.

“Sa velikim uzbuđenjem objavljujemo da je Šakira ekskluzivni globalni portparol brenda blend-a-med 3D White”, rekao je Stiven Skvajer, Global Marketing Direktor za oralnu negu. “Kao višestruko nagrađivana umetnica, zvezda rijalitija “The Voice” televizije NBC, filantrop, ikona lepote i majka, Šakira predstavlja pravi duh multidimenzionalne žene i uvek sve radi sa briljantnim osmehom na licu. Presrećni smo što ovako lepa i jaka žena kao što je Šakira predstavlja naš brend.”

Shakira Šakira: Novi ambasador brenda Blend a med 3D White

Šakira će pomoći lansiranje najnovijih dodataka blend-a-med 3D White kolekciji nagrađivanih proizvoda

Kao globalni brend ambasador, Šakira će pomoći lansiranje najnovijih dodataka blend-a-med 3D White kolekciji nagrađivanih proizvoda, koji se pojavljuju u štampanim i televizijskim reklamama ovog brenda, PR aktivnostima i onlajn izdanjima. Kampanja kreće globalno u jesen 2013.

“Uzbuđena sam što ću sarađivati sa brendom blend-a-med 3D White kao njegov globalni ambasador – uvek sam verovala da nam je osmeh jedan od najvažnijih aduta u životu”, rekla je Šakira. “U pitanju je svetski priznat brend i ja znam da ćemo biti sjajni partneri, posebno kada zajedno budemo radili na podršci deci u Kolumbiji kroz moju fondaciju Barefoot Foundation.”

Editors choice