Salvatore Ferragamo kampanja za sezonu jesen/zima okarakterisana je kao senzualna i zavodljiva. Fotografije su delo fotografa Mikaela Džensona (Mikael Jansson) koji je sa popularnim kreatorom sarađivao i u okviru kampanje za proleće/leto 2011. godine. Zaštitna lica reklamne kampanje su Daria Verbovi (Daria Werbowy) koja je više puta sarađivala sa ovim brendom i Matijas Lauridsen (Mathias Lauridsen). Snimanje se odigralo u Italiji, pored jezera Komo. U kolekciji za žene dominiraju jaki printovi i pruge, a u muškoj elegantna odela.

chien dich quang cao thu dong cua salvatore ferragamo 3 Topmodel Daria Werbowy u jesenjoj kampanji Salvatore Ferragamo salvatoreferragamocampaign5 Topmodel Daria Werbowy u jesenjoj kampanji Salvatore Ferragamo salvatoreferragamocampaign4 Topmodel Daria Werbowy u jesenjoj kampanji Salvatore Ferragamo salvatoreferragamocampaign3 Topmodel Daria Werbowy u jesenjoj kampanji Salvatore Ferragamo salvatoreferragamocampaign1 Topmodel Daria Werbowy u jesenjoj kampanji Salvatore Ferragamo ferragamofw11b Topmodel Daria Werbowy u jesenjoj kampanji Salvatore Ferragamo ferragamofw11a Topmodel Daria Werbowy u jesenjoj kampanji Salvatore Ferragamo chien dich quang cao thu dong cua salvatore ferragamo 6 Topmodel Daria Werbowy u jesenjoj kampanji Salvatore Ferragamo
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice