Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Samantha Thavasa

Samantha Thavasa

beyonce samantha thavasa Samantha Thavasa

Samantha Thavasa je jedan od najreprezentativnijih brendova japanske mode. Japanske ulice su već godinama pune proizvoda s potpisom ovog branda, a posljednjih godina, otkrivši da zvijezde prodaju, brand ima novu promotivnu strategiju s kojom je uspio zaraditi milijune. Upošljavajući hollywodske zvijezde da ih promoviraju, brand je uspio uvesti svoje ime i u redove slavnih tako da zvijezde poput Britney Spears, Beyonce, Kelly Rowland, Jennifer Lopez, Lindsey Lohan, Lauren Conrad često prošetaju svoje modele popularnih torbica.
eb67a0c07e2e Samantha Thavasa

Beyonce and Solange Knowles, Penelope and Monica Cruz, Jennifer Lopez, Tinsley Mortimer su neke od promotorica branda koje se hvale sudjelovanjem u kreiranju proizvoda koje potpisuju, a brand surađuje i sa Victoria-om Beckham na njenoj kolekciji torbica za kojima su poludjele Amerikanke. Svaka od njih je i snimila reklame u visokobudžetnoj produkciji čiji se posteri vide na svakom uglu Japana, ali i po američkim ulicama. Ciljana publika za koje brand kreira jesu zaposlene samostalne žene u dvadesetim i studentice koje žele uz sebe uvijek imati zabavan komad nakita ili torbu koja će im izmamiti osmjeh na lice. Iako se brand susreće s mnogim kritikama na vlastiti račun jer dopušta zvijezdama potpunu kreativnost, uspijeva rasprodati svaku kolekciju čak i školarkama bez obzira što se cijene kreću od 300 dolara pa na gore.

beyonce solange knowles samantha thavasa bags Samantha Thavasa

Inače, tvrtka je osnovana 1994.godine, a 2006. godine slavila je i otvaranje svoje prve tvrgovine u New York-u. Ponosi se svojom uparabom visokokvalitetnim materijalima koje ipak prodaje po prihvatljivim cijenama. Jarke boje, simboli, šljokice, imitacije dragog kamenja i vrpce, te obavezni logo su odlike njihovog dizajna, a svake godine na tržište izbaci do 200 novih modela opravdavajući to riječima kako cura nikad ne može imati previše šarenih torbica koje joj svakodnevno popravljaju raspoloženje.


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Editors choice