5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

San Francisko noću: Magija koja očarava

San Francisko noću: Magija koja očarava

1/2

San Francisko je jedan od najpopularnijih i turistima najatraktivnijih gradova u Americi. Razlog njegove popularnosti jeste sama njegova mističnost i arhitektura, neobične ulice u kojima se možete izgubiti, čuveni most “Golden Gate” koji  se često nazire iz magle, a ujedno je i zaštitni znak ovog grada, dok je nekima još uvek privlačan i zbog činjenice da je u ovom gradu snimana popularna serija “Čari”.

Zato ne čudi što je upravo ovaj gradić (ne zbog njegove veličine, već zbog duše koju ima), čiji stanovnici već decenijama očekuju čuveni zemljotres koji će ga odvojiti od ostatka Amerike, inspiracija mnogim umetnicima, pa i fotografu Vinsentu Laforetu, koji je napravio seriju magičnih fotografija na kojima nam je pokazao kako San Fran, kako ga Amerikanci od milošte zovu, izgleda noću.

san francisko nocu 1 San Francisko noću: Magija koja očarava san francisko nocu 2 San Francisko noću: Magija koja očarava san francisko nocu 3 San Francisko noću: Magija koja očarava san francisko nocu 4 San Francisko noću: Magija koja očarava san francisko nocu 5 San Francisko noću: Magija koja očarava

Editors choice