Kanadska zvezda Džastin Biber (Justin Bieber) snimiće pesmu za naredni album dečačkog benda One Direction, koji se proslavio putem rijaliti takmičenja “X faktor”.

Slika 1 saradnja Saradnja: Justin Bieber i One Direction

Momci iz benda One Direction

Povodom ove saradnje Džastin Biber izjavio je sledeće: “Momci iz benda su super. Ludo se zabavljamo prilikom svakog našeg druženja. Došli su u moju kuću, a zatim smo odmarali i uživali pored bazena slušajući muziku. Pričali smo o meni i mom snimanju pesme za njihov sledeći album. Biće sjajno”. Takođe, momci iz benda One Direction izrazili su želju da sarađuju i sa Rijanom (Rihanna), Kejti Peri (Katy Perry), Tejlor Svift (Taylor Swift), Dženifer Lopez (Jennifer Lopez)… S obzirom na to da je ogromna svetska publika koja prati Džastina veoma slična onoj koja voli momke iz benda One Direction, verujemo da će devojčice širom sveta potpuno “poludeti” i da će ova saradnja biti i te kako uspešna.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice