Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Sastanak sa Alfa Romeom

Sastanak sa Alfa Romeom

Uz noćno kupanje i koktel žurku pod nazivom “Late night date with Alfa” započela je promocija brenda Alfa Romeo na otvorenim bazenima sportskog centra “Milan Gale Muškatirović”, koja će trajati do 15. septembra. Atraktivni modeli Giulietta i MiTo, uz brojne goste, doprineli su sjajnoj atmosferi, koja je trajala do kasnih večernjih sati.

Među poznatim ličnostima našli su se Bata Spasojević, Ivan Zeljković, Andrej Kulundžić i mnogi drugi, a posetioci su imali priliku da uživaju u dobroj muzici, specijalnim koktelima, kao i da prisustvuju dodeli nagrade pobednici prvog ciklusa TV kviza “Brzina pameti”, emitovanom na televiziji B92. Gospođa Vesna Ignjatović osvojila je automobil Alfa Romeo MiTo, a ključeve joj je predao Boris Čučković, marketing menadžer kompanije “Fiat Automobili Srbija”.

Bata Spasojevic na vecernjoj zurci Alfa Romeo Sastanak sa Alfa Romeom

Bata Spasojević na večernjoj žurci Alfa Romeo

Ivan Zeljkovic na vecernjoj zurci Alfa Romeo Sastanak sa Alfa Romeom

Ivan Zeljković

“Late night date with Alfa” predstavlja nastavak druženja sa brendom Alfa Romeo, koje je započelo atraktivnom vožnjom u okviru akcije “Speed date” i igre znanja “Brzina pameti”. Druženje sa Alfa Romeo brendom biće nastavljeno i u septembru, i to akcijom “Jutarnje buđenje sa Alfa Romeom“, kada će odabrani slušaoci TDI radija biti voženi do posla u modelu Alfa Romeo Giulietta.

Počev od juna meseca, kompanijа “Fiat Automobili Srbija” je na SC “Milan Gale Muškatirović” promovisala modele FIAT 500L, Trekking i Living, u julu je bila promocija brenda Jeep, a period do sredinе septembra rezervisan je za promociju brenda Alfa Romeo.

Slavko Beleslin pozdravlja goste vecernje zurke Alfa Romeo Sastanak sa Alfa Romeom

Slavko Beleslin pozdravlja goste žurke Alfa Romeo

Model Giulietta je elegantan i dinamičan automobil, ali pre svega je to model sa istančanim i upadljivim stilom. Automobil u kom se podjednako dobro spajaju prostranost i bezbednost, tehnologija i stil, kao i komfor  i dinamika. Sa druge strane, MiTo odlikuje efektna kombinacija sportskog, modernog i tradicionalnog automobila.

Editors choice