Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Saundtrek Olimpijade

Saundtrek Olimpijade

Kako britanski tabloid “The Sun” prenosi, na zvaničnoj kompilaciji pesama ceremonije otvaranja londonskih Olimpijskih igara naći će se 86 numera. Izvođači koji će imati sreće da se imenom i prezimenom potpišu na omot saundtreka ovog velikog događaja između ostalog jesu grupe Arctic Monkeys, Muse, The Beatles, The Jam, kao i pevačice Adel (Adele) i M.I.A.

01. Olympics 2 Saundtrek Olimpijade

Nedavno preminula pevačica Ejmi Vajnhaus takođe će biti jedan od izvođača čije će se delo naći među numerama objavljenim na kompilaciji koja se priprema za Olimpijadu

Režiser Deni Bojl (Danny Boyle) i britanski elektro bend Underworld zaduženi su za saundtrek ceremonije otvaranja Olimpijskih igara, koje će se održati krajem jula u Londonu. Iako je producent odbio da zvanično potvrdi koje će se zvezde 27. jula naći na bini, Pol Makartni (Paul McCartney) nije demantovao informaciju prema kojoj će on “zatvarati” otvaranje Olimpijade. Ono što je Deni Bojl hteo da podeli sa nama jeste podatak o tome da pomenuta ceremonija neće biti muzički šou, već, kako on kaže, “narativna predstava”.

Pesme koje će se najverovatnije naći na saundtreku jubilarnih 30. Olimpijskih igara jesu: “London Calling” grupe The Clash, pesma “Creep” od grupe Radiohead, kao i hit “Relax” sastava Frankie Goes to Hollywood, ali i mnoge druge.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice