Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Saveti o stilu iz knjige Tori Burč

Saveti o stilu iz knjige Tori Burč

“Tori Burč u boji” je nadahnjujuća knjiga koja će vas naučiti stilu uvodeći vas u magičan svet enterijera, ličnog stila i putovanja autorke. Predgovor za ovo inspirativno izdanje napisala je Ana Vintur, a knjiga Tori Burč postaje nova lektira za sve opsednute estetikom. Njena osnova su sjajni saveti u stilu, bilo da se radi o uređenju okruženja ili nas samih.

knjiga tori burc 1 Saveti o stilu iz knjige Tori Burč

Tori Burč je jedna živopisna žena, koja je sama zaradila milione dolara samo svojim talentom i kreativnošču. Ona crpi inspiraciju iz detalja, a njena knjiga u sebi nosi svu živopisnost autorke. Navodimo vam samo neke od saveta o stilu koje možete usvojiti iz njenog novog dela.

knjiga tori burc 5 Saveti o stilu iz knjige Tori Burč

Roze ne mora da bude “girly”

“Ženskastost” je kvalifikacija koja se često pripisuje roze boji. Šarmantna Tori nije saglasna sa ovim. Tori navodi da različite nijanse roze stvaraju različite asocijacije, a roze boja ukombinovana sa mornarski plavom ili kaki tonovima stvara efekat snage i odlučnosti.

Kombinovanje različitih boja

knjiga tori burc 6 Saveti o stilu iz knjige Tori Burč

Dok u ličnom stilu moramo biti pažljivi sa njim, Tori smatra da je u enterijeru sve dozvoljeno i da svaka boja sa sobom nosi neko posebno raspoloženje, koje treba stimulisati. Ona propagira sve boje u našem domu, ali elegantno usklađene.

Mala crna haljina čini da delujete starije

Tori prkosi većitoj maloj crnoj haljini. Ona naravno, ne smatra da je treba odbaciti, ali da se ne treba slepo pridržavati ovog stila ako on ne laska nečijim godinama ili figuri. Umesto toga, preporučuje eksperimentisanje sa širom paletom boja, od roze do žute.

Smelo nosite nove tonove

knjiga tori burc 3 Saveti o stilu iz knjige Tori Burč

Iako se ljudi najčešće odlučuju za klasiku, Tori vam predlaže da “bejbi” plavi blejzer ukombinujete sa lila bluzom ili žutim pantalonama i da uživate u svom živopisnom stilu.

Zeleno je novo crno

Tori Burč se čudi zbog činjenice da zelena boja nije previše zastupljena u modnom svetu. Ona preporučuje da smelo zamenite neke crne komade aksesoara zelenim.

Ne propustite:

Knjige o modi koje se vole

Jasna Stanić

 

Editors choice