Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Savremene studije – studije preko interneta!

Savremene studije – studije preko interneta!

Internet – alatka modernog i savremenog doba, koja je dostupna svima gde god se nalazili. Mogućnosti na internetu su brojne i raznovrsne, tako da se na internetu mnoge stvari mogu obavljati, kao na primer: kupovina, prodaja, olgašavanje, plasiranje informacija putem tekstualnih i video sadržaja, komuniciranje na društvenim mrežama i drugo.

S obzirom na to da tehnologija sada već svakog dana dosta napreduje i razvija se, ali i koristi svakodnevno i to u različite svrhe, zaključujemo da je postala sastavni deo naših života. Užurban način življenja nam oduzima puno slobodnog vremena, pa tako ne postižemo da se posvetimo bitnim stvarima koje nas ispunjavaju u svakom pogledu, kao što su na primer porodica ili učenje. Moderna tehnologija je danas usko vezana sa internetom, te nam zajedno daju mogućnost da mnoge stvari obavimo brzo i jednostavno. Poslednjih godina je učenje i studiranje preko interneta postalo dosta popularno i zaista prihvatljivo, jer štedi vreme koje bismo inače posvetili odlascima na predavanja. Učenje preko interneta je efikasno, s obzirom na činjenicu da dok ovu aktivnost obavljamo možemo ujedno raditi i druge stvari koje nas ispunjavaju, a koje ne bismo mogli da obavimo dok sedimo u amfiteatru ili čitaonici.

fb add Savremene studije   studije preko interneta!

Mnogo je mladih danas koji započnu studije i koji se već tokom studiranja zaposle i samim tim zapostave učenje, jer nemaju dovoljno vremena da posećuju uglavnom svakodnevna i višečasovna predavanja. Pored toga, ima i onih koji ne žive u urbanim i velikim gradovima koji poseduju fakultete, pa su samim tim sprečeni da svoja znanja usavršavaju tradicionalnim načinom studiranja, jer nemaju uslova za život u velikom gradu. Danas, rešenje za ovakve vrste problema postoji, a to je studiranje na daljinu, odnosno internet studije. Univerzitet Metropolitan je na našem, domaćem tržištu rada prvi prepoznao način rešavanja ovakvih problema i samim tim je prvi u Srbiji dobio dozvolu za rad od strane Ministarstva prosvete koja uključuje i izvođenje nastave putem interneta. Zahvaljujući najsavremenijom tehnologijom koja se primenjuje, ovakav rad na Metropolitan univerzitetu je postao dosta tražen i uvažen. Iz godine u godinu je sve više studenata koji se opredeljuju za internet studije, a koji dolaze kako iz Srbije, tako i iz drugih zemalja širom sveta.

Kako funkcioniše studiranje preko interneta, možete pogledati ovde i tako se bolje upoznati sa savremenim studijama koje sa sobom nose velike prednosti.

 

Editors choice