Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Sedmi Supernatural festival: Budi super!

Sedmi Supernatural festival: Budi super!

Sedmi po redu Supernatural festival održaće se 21. aprila u Supernatural parku na Adi Huji u Beogradu. Svi posetioci koji ove godine ponesu garderobu koja im više nije potrebna, moći će na festival da uđu besplatno. Tako, ove godine, pored ekološkog, festival ima i humanitarni karakter, budući da će sva prikupljena garderoba biti donirana Crvenom krstu Beograda. Za sve koji odluče da ne recikliraju, na kapijama festivala ulaznica će iznositi 400 dinara.

Kao i do sada, festival će imati bogat muzički, ekološki i program za najmlađe.

Budi super sajt1 Sedmi Supernatural festival: Budi super!

U okviru zelene pijace i zelene učionice predstaviće se veliki broj organizacija, izlagača i predavača

Supernatural park, prostor na kome će se festival održati drugu godinu za redom, projekat je Supernatural pokreta, koji je započet prošle godine u saradnji sa opštinom Palilula. Nekadašnja divlja deponija građevinskog šuta pretvorena je u park sa idejom da se ovaj prostor vrati prirodi i da Beograđani dobiju još jednu zelenu oazu na Dunavu koju će rado posećivati. Nedavno je objavljen film “Supernatural park, od deponije do parka”, koji predstavlja aktivnosti pokreta Supernatural u 2012. godini, sa akcentom na formiranje parka na  špicu Ade Huje. Film možete pogledati na Facebook stranici.

Prošlogodišnji festival, na kome su nastupili Zemlja Gruva, Gušti, Sharks, Snakes & Planes i Duško Gojković, posetilo je preko 7000 posetilaca.

Festival Supernatural nastao je 2007. godine sa ciljem da se obeleži svetski dan Planete zemlje i podigne svest građana o bitnim ekološkim pitanjima. U međuvremenu, festival je prerastao u vodeći ekološki pokret u zemlji, koji se tokom čitave godine bavi projektima iz ekologije, kulture i edukacije.

Festival će sledeće nedelje objaviti prvog izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju Supernaturala, 21. aprila.

Za sve dodatne informacije posetite sajt i Facebook stranicu .

Editors choice