5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Seks na eks: Hemija je zakon (4. deo)

Seks na eks: Hemija je zakon (4. deo)

U nekim vezama, koje se produbljuju i sazrevaju, u kojima su partneri odlučni da se drže ljubavi, poverenja i pripadnosti, hemija se može inicirati.

Tu nema spontanog sagorevanja u strasti, koja topi mozgove, ukida granice ega i povezuje vas sa drugim bićem na nivou stapanja.

Sve što činite da se povežete i uživate u bliskosti i seksu, uključuje nameru, volju i praksu.

Ovde frustracija leži u činjenici da ma koliko sladak, dobar i zadovoljavajući seks postigli uzajamnim uklapanjem, razumevanjem i trudom, to nikad nije kao ono što ste osetili u hemijskoj prinudi da se kroz telesno spajanje toliko otvorite i predate da se potpuno izgubite u ekstatičnom jedinstvu sa partnerom.

Zato što ono što vam hemija ne samo spontano nudi, nego apsolutno nameće, deluje tako lako, zanosno i čudesno, kao božiji dar, kao viša sila, kao prava stvar.

couple sex Seks na eks: Hemija je zakon (4. deo)

Hemija se može inicirati

Ne budite arogantni i glupi. Kad ste već toliko toga naučili zajedno, naučite da cenite ono što ste sami stvorili i postigli, jer to je potpuno vaša tvorevina, vaše lično čudo i vaš privatni kosmos. Vi funkcionišete, vaša tela se raduju jedno drugom, vaš seks je dovoljno uzbudljiv i zadovoljavajući. Hemijska reakcija nije na nivou pretvaranja gvožđa u zlato, ali ako ste sami iskovali svoje gvožđe, držite se toga.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice