Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Seks na eks: Skakanje s lustera

Seks na eks: Skakanje s lustera

Kad hoćemo da se podsmehnemo sumanutim krevetskim očekivanjima ili da opravdamo svoju nemaštovitost, umemo da kažemo pa šta sad ja treba da radim, da skačem s lustera?

Muške pritužbe na žensku nespremnost da skoči s lustera, uglavnom se odnose na nedostatak inicijative ili bezvoljno ponašanje – kao da trpi seks. U pravu su. Niko ne treba da trpi seks ili da baš nikad ne pokaže koliko ga želi.

Ženske primedbe su mnoooogo opsežnije. O tome da muškarac nije dovoljno nežan i nema osećaj za njeno telo, pa mora stalno da mu ponavlja uputstva. Pa kako se zaleti, kao u konjskoj trci i ne pada mu na pamet da osluškuje i da menja ritam. Ili kako njoj taman bude dobro, a on uspori ili ubrza. Kako je lenj i voli samo da ona bude gore. Kako je sebičan i voli samo otpozadi, a ona tako ne svršava. Zašto se uvek krešu u istoj pozi. Ili neprekidno menja poze, kao da je rešen da pređe ceo priručnik za pola sata. Zašto uvek počinju u krevetu, što nekad ne započnu stojeći, a završe na stolici, stolu, podu, fotelji? Pa kako je sklon prostaklucima i grubostima. Ili je smotan i kao da se plaši da je stisne. Suviše je brz. Suviše okleva. Ne gleda je u oči, neće da se ljubi. Stalno traži guzu, a sto puta mu je rekla da nema šanse i šta mu to, do đavola, znači toliko, kad ni sa ovim što mu daje ne izlazi na kraj?! Suviše je tih i ne upozori je kad mu se svršava. Njišti kao konj. Mesi joj sise i grize bradavice, budala neotesana. Nikad ništa ne kaže. Sve vreme nešto mumla, ne može da se usredsredi od njega i stalno mora da ga pita šta, šta? Više voli da mu se puši, nego da kreše. Traži da mu se uvrću bradavice.

O, ima toga još…

Ženski spisak je podugačak.

I one su u pravu.

Da bi bio dobar ljubavnik, on mora sve da zna. Da li i kada, koliko i kako. Grub i nežan – u pravim trenucima. Brz i spor – prema potrebi. Ćutljiv i bučan, pasivan i zahtevan, strastven i hladan, odmeren i otkačen… Može i da bude prost i prizeman, ako ume da prepozna njeno raspoloženje da mu dozvoli da bude takav ili ako ume da se nametne. Sluga i gospodar – da posluša i oslušne i da zapamti, da traži, zahteva i naređuje.

Sve.

Kristin 3254793592205616266 Seks na eks: Skakanje s lustera

Akrobacije nisu ni potrebne ni poželjne, ali veština prilagođavanja, prihvatanja izazova raznih momenata i zahteva i te kako jeste

Pa, ako njima to izgleda kao da moraju da skaču s lustera, možda su i u pravu.

Mada, stvarno mislim da je muškarac koji smatra da je žena previše zahtevna, jednostavno previše lenj.

U seksu, kao i svemu ostalom, skloni smo da izgradimo navike i da pokušavamo da ih uspostavimo i sprovedemo sa svakim novim partnerom. Delom zato što znamo šta volimo, a šta ne, ali i zato što svaka navika vodi u okorevanje i ograničavanje, ako nismo spremni da oprobamo nešto novo. Ako jesmo, desiće nam se iznenađenja. Ono što nikako nismo voleli da radimo sa prethodnim partnerom, sa novim će nam biti uzbudljivo i zadovoljavajuće.

Ali svakako bi trebalo da nam je uvek dostupan čitav opseg dosadašnjeg iskustva i potpuna otvorenost ka širenju opsega.

Ne kao da moramo da prikažemo sve što znamo, kao da se takmičimo za zlato na Olimpijadi seksualnih akrobacija i perverzija, ali katkad treba da budemo spremni i sposobni da skočimo s lustera.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice