Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Seks: U čemu uživaju osobe u znaku Vage

Seks: U čemu uživaju osobe u znaku Vage

Ako ste u vezi sa Vagom već neko vreme, ali još uvek niste sigurni koje su to stvari koje će ga/je apsolutno oduševiti u spavaćoj sobi, savetujemo da pogledate dole! Ispisali smo nekoliko interesantnih saveta koji će pokrenuti najluđe strasti!

1. Donji deo leđa i guza su hot zone

Ako ste ikada pokušali da uzbudite partnera ali niste bili sigurni koje delove tela da dodirnete, ne brinite! Zbog toga smo i sklopili ove seks savete. Donji deo leđa i guza su vrele zone i zaista žele nekoga ko je iskusan u dodirivanju tih delova. Uradite i videćete šta se dešava!

2. Mentalna stimulacija

Vaga je neko ko se uzbuđuje od mentalne stimulacije. Žele nekoga ko je sposoban da ih uzbudi i mentalno i fizički. Ne mogu da dožive orgazam ako sa partnerom nisu povezani i mentalno, osim ako postoji ogromna seksualna hemija. Stoga, bolje gledajte da poradite na toj mentalnoj konekciji pre nego što odšetate do spavaće sobe.

3. Jutarnji seks

Ovo ste sigurno već primetili – Vage obožavaju jutarnji seks! Vole ga jer posle njega uvek imaju uspešan dan i zaista žele da ostave utisak na vas. Iako ste, možda, imali seks prethodno veče, jutarnji seks je jednoj Vagi uvek najdraža opcija!

Svideće ti se i ovaj tekst. 

4. Preuzimanje kontrole

Vaga ne voli nekoga ko će samo da legne i pusti njih da rade sav posao. Njima treba neko ko će pokazati inicijativu! Ovakav stav je idealan za bilo koju Vagu i veoma će ih uzbuditi! Ugriz, čvrst stisak, možda čak i samo neka rečenica – oduševiće ih i prepustiće se vašim čarima, a i osetiće se bitno!

slika1 Seks: U čemu uživaju osobe u znaku Vage

Uzbudite svog partnera pravim potezima

5. Upaljena svetla

Vaga nije stidljiv znak! Žele seks sa upaljenim svetlima, i žele nekoga ko će moći da ih lepo vidi i ceni sve što ima veze s njihovim telom. Dakle, sledeći put kada krenete da isključite svetlo, predomislite se, ostavite ga upaljenim i vidite kako će vaš partner Vaga uživati!

6. Erotska masaža

Vage generalno vole masaže, ali najviše erotske. Vole i da daju i primaju masaže, i sa njima sve može da počne naivno, ali nikada ne znate kako će se završiti! Stoga, sledeći put kada partneru krenete da masirate ramena, spustite ruke malo niže i videćete šta će se desiti!

7. Laskanje

Konačno, Vaga je znak koji voli laskanje i vole da čuje kako su prelepi i predivni. Ako želite da udovoljite partneru, počnite da udeljujete komplimente i videćete šta će se desiti! Vaga je, takođe, neko ko i te kako ume da uzvrati kompliment i da vam podigne ego!

Ovo su samo neki od saveta koji će upaliti ako vam je partner u znaku Vage! Imate li vi kakvih iskustava i dodatnih saveta? Podelite s nama!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice