Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Seks u najavi: Verbalni ložači

Seks u najavi: Verbalni ložači

1/2

Neki muškarci su prosto lajavi krelci i ne umeju da ćute i dozvole delima da vam objasne šta je on to mislio kad je rekao „jao, šta ću da ti radim“. Lajavac će vas možda na vreme upozoriti i na slabosti svog performansa (ja prvi put svršim za minut, a posle mogu koliko hoću) što je opet suvišna informacija, dok se ne nađete u situaciji da to upozorenje, odnosno način funkcionisanja ima za vas praktičnu vrednost.

Međutim, osim lajavih krelaca, koji prosto sami sebe zabavljaju svojim laprdanjem i koji su često u tome veoma duhoviti, pa zabavljaju i vas, a kad je akcija u pitanju, najveća opasnost je da će svima izlajati sve detalje – postoje i oni drugi mutni tipovi, verbalni ložači, sa kojima ne znate na čemu ste, dok se ne nađete u prilici da otkrijete kako nema gotovo ničega na čemu biste proveli makar deset minuta kvalitetnog vremena.

Šta reći kada je seks… pa užasan Seks u najavi: Verbalni ložači

Kroz sve što je u stanju da izgovori, on vas obasipa slikama, koje vam se neminovno formiraju u glavi, osim ako niste baš totalno nemaštoviti, ili ako niste ni malo vizuelni tip, što je zaista retko. Sočni i nadahnuti tekstovi o tome šta će da vam radi i kako on to voli ovako, pa onako, pa kolikoo uživa kad žena ovako i onako i već ste naloženi i zaintrigirani i protiv svoje volje.

A onda, naložavanje traje i sve vam je više sumnjivo da će do neke konkretne akcije uopšte i doći, jer kome je do akcije, taj ne gubi vreme opisujući je previše.

Editors choice