Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Šest romantičnih izlazaka koji ne koštaju ni dinara

Šest romantičnih izlazaka koji ne koštaju ni dinara

1/2

Sigurno ste razmišljali o tome kako bi bilo lepo kada bi mogli da isplanirate neki romantični sastanak s voljenom osobom, ali se onda namrštite i dobacite sebi: Da, ali ja nemam para za taj luksuz. Zapravo, to ne mora uvek biti luksuz. Ukoliko su vam zaista bitni lepi romantični trenuci s partnerom, možete ih lako sebi priuštiti. Iskoristivši mesta i sitnice koje već imate, od pojedinih mesta koja su naizgled sasvim obična možete napraviti pravi mali raj za uživanje.

Foto sešn

Aparat u ruke i pravac napolje! Umesto što sedite u stanu zatvoreni, slušate YouTube i listate početnu stranu vašeg (naravno zajedničkog, nisam ni mislila drugačije) Facebook profila, izađite na vazduh, pronađite zanimljive lokalitete s nekim osobenostima i stvorite malu ličnu kolekciju slatkih i “zaljubljenih” fotografija. Postoji toliko ideja i toliko načina na koje biste mogli da se fotografišete i da svoje vreme učinite zabavnim i romantičnim. Kasnije, listajući album, sigurno ćete zajedno uživati u uspomenama.

Piknik u sobi

Nerviraju vas bube, mravi, hladno je napolju, duva vetar – ne smišljajte opravdanja! Uostalom, ukoliko ne možete priuštiti piknik negde u prirodi iz određenih razloga, zašto ga ne biste napravili u dnevnoj sobi? Da, u dnevnoj sobi. Romantična atmosfera, toplota doma, udobnost i mogućnost kombinovanja sredstava koja su vam na raspolaganju može učiniti vaše zajedničko vreme izuzetno romantičnim, i svakako obogatiti vašu vezu.

Fotografija 17 Šest romantičnih izlazaka koji ne koštaju ni dinara

“Volim te što si zaista tako, kao i ja, blesava za divne stvari.”

Posmatranje zvezda

Još jedan ništa manje zanimljiv, a možda najromantičniji način da upotpunite zajedničke trenutke. Popnite se na krov zgrade ili na tavan kuće, lezite na leđa, zagrlite se i posmatrajte nebo. Količina emocija koja će se probuditi kod vas ne može se meriti ni sa kakvim krstarenjem na najskupljoj jahti. Uostalom, zar nije najbitnije da se vi volite?

Editors choice