Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Sexy veš, “sine qua non” svake žene

Sexy veš, “sine qua non” svake žene


Različit po dizajnu, oblicima, nazivu, bojama, detaljima, ženski veš ima posebno mesto kod svake žene. Činjenica je da nijedna od nas ne može odoleti lepom komadu. Seksi veš oduvek je mogao pokrenuti i najtromijeg muškarca. Budi u nama ženstvenost, sofisticiranost, daje nam slobodu, a naše zavodničke sposobnosti kao magijom dovodi do maksimuma.

Evo jedne neobične reklame za britansku kompaniju Damaris. Kada kažem neobičnu, mislim neobično seksi. Na reklami koju je režirao Justin Anderson predstavljene su neke uobičajene dnevne aktivnosti devojke. Ne vidimo joj lice, ali zato vidimo seksi veš i njenu mršavu guzu. Za potrebe snimanja angažovana je guza modela Lauren McAvoy. Kompletan utisak – čista desetka. Muškarci, duboko udahnite! Devojke… i vi, što zbog veša, što zbog ove savršene figure. I ne zaboravite da je sexy veš najbolji poklon koji devojka može da kupi svom frajeru.

Bon appetit.


Jovana Novaković je diplomirani profesor španskog jezika i hispanskih književnosti, zaljubljenik u muziku, ples i ljubav. “Smiri se, ti si intelektualka”, omiljena joj replika iz jedne od omiljenih predstava. Nestrpljiva, uporna, radoznala, nasmejana i neposredna. Krajnje netolerantna za gluposti. Altruista i filantrop. Jednom rečju, Jovana je svakakva.Editors choice