Šakiri (Shakira) je ponuđeno 30 miliona dolara za sledeća tri albuma od strane najveće koncertne agencije na svetu Live Nation i izdavačke kuće Sony. Kao što nam je poznato, Šakira je pre četiri godine napustila Sony i potpisala ugovor isključivo sa ovom agencijom, Live Nation. Međutim, u toku ovih par godina, došlo je do izvesnih promena. Naime, agencija Live Nation je zajedno sa kompanijom Universal Music Group izdala Madonin (Madonna) poslednji album “MDNA” i na taj način postavili nova pravila. Od sada se snimanje albuma, distribucija, izdavanje, sponzorisanje, živi nastupi, prodaja pesama obavljaju “pod istim krovom”.

foto6 Shakira ide istim putem kao Madonna i Jay Z

Šakira ide stopama Madone i Džej Zija

Prethodnim izdanjima ova kolumbijska pevačica je postigla ogroman uspeh, a poslednji objavljeni singl jeste pesma “Addicted To You” sa albuma “Sale el Sol”.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice