Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011.

Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011.

U intervjuu za magazin “Details“ Šaja LeBaf (Shia LeBeouf), zvezda filmova “Transformers”, otkriva detalje o svom ljubavnom životu, priča o paparacima, ali i o svom statusu dežurnog lošeg momka Holivuda.

Iako se u medijima šuškalo da su Šaja i Megan Foks (Megan Fox) malo više od prijatelja i kolega, oboje su to demantovali, sve do sada. Šaja je potvrdio romansu sa Megan, pravdajući se kako je teško biti na snimanju po nekoliko meseci, a ne osetiti se usamljeno. Šaja takođe priča o svom neuspešnom sastanku sa Hilari Daf (Hilary Duff), a sve ovo prate fotografije koje su pred vama. Fotograf magazina “Details” Matijas Vrins-MekGart (Matthias Vriens-McGrath) je za snimanje odabrao očigledan izbor – predstaviti Šaju onako kako on sebe vidi.

01 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 156 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 235 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 326 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 423 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 523 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 621 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 718 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011. 913 Shia LeBeouf za “Details” – avgust 2011.
Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Editors choice