Shift konferencija najavljuje izazivače – 32 tima koja su ušla u “Shift Challenge” i time sebi stvorili priliku da osvoje glavnu nagradu u iznosu od 10,000 dolara.

Shift Challenge svim natjecateljima daje jedinstvenu priliku da pobjedom osim slave osvoje i jednu od nagrada sponzora poput Softlayer-a, Nokia-e ili glavnu nagradu u iznosu od 10,000 dolara (sponzorira Societe Generale Splitska Banka).

IMG 4555 Shift konferencija: Upoznajte izazivače

Konačni pobjednik će biti jedan između 32 sretna koja su od 130 prijavljenih ušla u “Shift Challenge” i time osvojila priliku da svoje projekte prezentiraju pred mentorima koje čine poznati svjetski investitori, novinari i poduzetnici

Mentori su prije Shift Challenge-a imali težak zadatak – proučiti svaku od 130 prijava koje su pristigle sa četiri kraja svijeta, iz više od 26 zemalja. Na kraju teškog zadatka, odabrali su 32 najbolja izazivača koje vam predstavljamo:

Field pod (Croatia)
Social Paragraph (Germany) 
Analythink (Turkey) 
Starbox (Portugal)
Freelance Pro (Ghana) 
Vidzor (Hungary) 
16Tags (Germany)
Zoomsquare (Austria)
Monitor Backlinks (Ireland)
Skiipi (Bulgaria)
Sportly (Austria)
Pubsonic (Serbia) 
Use Together (Romania) 
Puzzled By (Romania)
REMIXER (Croatia)
Baby Watch (Croatia)
Appoitment Labs (Croatia) 
Party (Croatia) 
Sizem (Croatia)
Klikeri (Croatia)
Backway (Croatia)
Taggium (BiH) 
Amplio (Croatia) 
Ponude i Racuni (Croatia)
Mingle (Croatia) 
Manage HR (Croatia)
Life Patch System (USA)
LegalTie (Croatia)
AuThink (Croatia)
Cropta (Croatia)
cQuest (Croatia)
BeaverCleaner (Croatia)

Suorganizator Shift Challenge-a je Europska poduzetnička mreža (EEN) zajedno s partnerima: Poslovno-inovacijskom agencijom Republike Hrvatske BICRO i Uredom za transfer tehnologije (UTT) Sveučilišta u Splitu (www.utt.unist.hr).

Shift Konferencija se održava 23. i 24. svibnja u Splitu, sa snažnom podrškom Microsoft-a, Grada Splita, TZ Dalmacije, te CISEX-a.

Više informacija o “Shift konferenciji” i “Shift izazovu” otkrićemo vam uskoro, zato nas pratite na službenoj web stranici www.splitshit.com

Editors choice