Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Skeniramo muškarce: Kad oni pocrvene

Skeniramo muškarce: Kad oni pocrvene

1/2

Možda mislite da muškarac ne bi trebalo da crveni, a možda vam je muška stidljivost slatka. Oni mrze kad je nama nešto na njima slatko, to znate. Micasto je za devojčice, a muškarce dodatno postiđuje kad su nam slatki. Mada smo i mi njima slatke kad se stidimo i kad smo micaste. Tojest, devojčice. E sad, oni umeju da pocrvene. Još ako su kratkokosi, što muškarci najčešće jesu, lepo se vidi kako im gore uši, čak i kad su tamnoputi. I ne crvene samo dečaci i mladići, nego i zreli muškarci. Najmanje sreće sa crvenjenjem imaju beloputi plavušani, oni planu u licu kao palidrvce. Šta je to što ih postiđuje?

Provaljeni su

Uhvaćeni su kako vam kopaju po tašni, što im momentalno ruši imidž kul momka, koji nije ljubomoran, bolesno radoznao i nepoverljiv. I tačno zna da vi tačno znate da je hteo da proveri da li ste poneli kondome, odnosno, da li su svi na broju. I tačno zna da vi tačno znate koliko je to glupo. Jer uvek možete da kažete da ih uvek nosite u tašni i da ste juče jedan dali prijateljici. I tačno zna da vi u tom trenutku u njemu vidite dečkića čija je tajna strast bila da kopa po maminoj tašni i koji nije tu nalazio samo siću i tik-tak. Opasne su ženske tašne, pune tajni, a muškarci koji bivaju uhvaćeni u preturanju nemaju kud nego da se stide i crvene.

640 Skeniramo muškarce: Kad oni pocrvene

Besramne ste

On je možda mislio da baš prefinjeno flertuje sa vama i da mu baš dobro ide i da će uskoro sebi raskrčiti teren za neki sledeći potez. On je fin momak i smatra da stvarima treba dati vremena da se postepeno razvijaju. Nije impulsivan i ne snalazi se baš u trenutnim izazovima. A vi ste bile bezobrazne, odnosno, praktične, jer vam je bilo jasno da ćete osedeti ako čekate na njegov sledeći potez i jednostavno ste preuzele stvar u svoje ruke. Direktno, smireno, gledajući ga u oči. Kao zmija žabu. Odmah je skrenuo pogled i planuo kao bulka. Pomislio je da je suviše nespretan i krivo mu je što se stvari ne odvijaju onako kako ih on vidi i zamišlja i srce mu je u grlu, jer ne može da veruje da mu je ono o čemu se još nije usudio da mašta, samo došlo pod ruku.

Editors choice