5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Šminka za maturu

Šminka za maturu

Spremanje za maturu oduzima mnogo vremena. To je jedno od najvažnijih večeri i svaka devojka mora izgledati najlepše. Gledanje poznatih ličnosti i njihovog savršenog izgleda pomalo deprimira, jer devojke žele biti kao one, dok je to, ipak, previše za njih, jer se na licima poznatih ličnosti nalazi “teška” šminka. Pored reflektora, kamera i bliceva, to je njima neophodno. Za matursko veče predlažemo sledeće:

Puder

Kako biste za svečani dan imale lepo lice, izbegavajte slatkiše nekoliko dana (deluje). Tečni i kameni puder kupite sa nekim ko se razume u to jer je to najvažnije od šminke, to je osnova. Ne zaboravite rumenilo, zbog prirodnijeg izgleda.

1. Odgovaraju a boja pudera je najva nija1 Šminka za maturu

Najvažnija je odgovarajuća boja pudera

Oči

Najteži deo u šminkanju. Nekoliko dana pred maturu probajte onaj make-up koji biste želele da imate. Šminka Kim Kardašijan (Kim Kardashian) sigurno vas je impresionirala, ali za njen izgled brine se tim šminkera. Ne zaboravite da je lepota uvek u jednostavnosti i prirodnosti. Sa takvom šminkom ne možete pogrešiti. Takođe, sa veštačkim trepavicama postići ćete super efekat, jer će vam oči izgledati krupnije.

2. Ve ta ke trepavice uz svetliju  minku isti u o i1 Šminka za maturu

Veštačke trepavice uz svetliju šminku ističu oči

Usne

Pravom bojom na usnama možete napraviti kombinaciju kakvu želite. Od crvenih, pink, usana boje kajsije do običnog bezbojnog sjaja, imate milion nijansi sa kojima možete zaseniti sve prisutne. Sjaj ili karmin uvek imajte kod sebe kako biste bile sređene u svakom trenutku i kako bi takve usne krasile najlepši osmeh na maturi!

3 Pune i negovane usne dobijate odabirom pravog ru a1 Šminka za maturu

Pune i negovane usne dobijate odabirom pravog ruža

Nokti

Devojke za maturu uglavnom nadograđuju nokte. Pred njima je veliki izbor boja, šljokica i cirkona, sa kojima imaju mogućnost da naprave kombinaciju baš kakvu su oduvek želele. Prirodna dužina nokta najbolje izgleda, ipak je to svečana prilika, a da baš to veče imate “kandže” i nije najbolji izbor.

4. Budi kreator svojih noktiju1 Šminka za maturu

Budi kreator svojih noktiju


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Editors choice