Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Šminka za seksi izgled

Šminka za seksi izgled

Svaka od nas želi da ponekad zablista, ostavi okruženje bez daha, ili impresionira neku posebnu, dragu osobu. Za postizanje vamp efekta potreban je niz faktora: pre svega se morati naoružati samouverenošću, osmehom i pozitivnom energijom, zatim savršenim stajlingom, a kao šlag na tortu, doći će lepa frizura i efektan, seksi make up. Seksi šminka podrazumeva malo jaču i napadniju šminku, a zlatno pravilo da se ne akcentuju usne i oči istovremeno, pada u vodu.

Trik zavodljivog make-up-a i jeste u dobro istaknutim očima i primamljivim usnama. Seksi make up pruža čitavu paletu mogućnosti i poigravanja kozmetikom, ipak, ono što jeste proverena tajna jesu čuvene smokey eyes. Smokey eyes najbolje uspevaju kada je baza crna ili siva senka, međutim, u zavisnosti od odeće, nakita i tena možete sličan efekat postići i sa ljubičastom, teget i braon. Ako želite dodatno da akcentujete oči, nabacite i malo šljokica – i to ume da deluje zaista sjajno.

slika 125 Šminka za seksi izgled

Primer za seksi smokey eyes

slika 211 Šminka za seksi izgled

Smokey eyes na nešto “svežiji” način

Ono što klasičan seksi make up podrazumeva jeste crveni karmin i oči oivičene ajlajnerom. Svakako jeste zanosno, ali ume da bude i dosadno i predvidivo, pa za promenu pribegnite nešto smelijoj varijanti sa već pomenutim smokey eyes, rumenilom i karminom u istoj nijansi (ukoliko imate blago ili jače preplanuo ten, za bledolike je ovo previše upadljivo), ili umesto karmina u jarkoj boji opredelite se za nude izgled (kada se usne stope sa bojom kože). U svakom slučaju, moja preporuka je da rumenilo (makar jedva primetno) nikako ne zaboravite, ono je nepravedno potcenjeno i bačeno u zapećak, a licu daje fantastičan šmek i ceo make up bez njega deluje nekako nedovršeno!

Možete da pokušate i sa jarkopink karminom kao najvećim adutom – uz blagu šminku deluje neodoljivo. Budite smele, ne plašite se upadljive šminke, jer i takva može divno da stoji, ali ako je naneta sa stilom i prilagođena trenutku i situaciji! Uživajte u svojoj lepoti i budite seksi uvek, i sa šminkom i bez nje. Seksepil je, pre svega, u nama, a tek onda i na nama!

adv 22 Šminka za seksi izgled

Za sva vremena - crveni karmin

slika 48 Šminka za seksi izgled

Najjači adut za sladunjavu, a opet seksi šminku jesu sve nijanse jarkopink karmina


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Editors choice