Dvanaesti po redu studijski album koji nam priprema poznati reper, svima poznat kao Snup Dog (Snoop Dogg), nosi naslov “Reincarnated”, međutim, detalji o izlasku novog ostvarenja još uvek su nepoznati. Ono što je interesantno i već poznato jeste da će pesme na njemu biti, takoreći, neočekivanog žanra. Naime, reper Snup Dog odlučio je da se oproba u njemu novom pravcu i da svoj novi projekat osmisli pomoću ritmova i melodija rege žanra.

01. Snoop D. Snoop Dogg: Novo ime i nova pesma

“Reincarnated” je ujedno i naslov dokumentarnog filma koji bi svoju premijeru trebalo da doživi ove godine

Snup Dog je odlučio da bi za jedan ovakav novi projekat prikladno bilo promeniti i umetničko ime, te će on od sada na top-listama učestvovati pod novim imenom, kao Snup Lajon (Snoop Lion). Poslušajte prvu rege pesmu slavnog repera pod imenom “La La La”.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice