Dve devojke, potpuno različite, a ipak tako slične su odlučile da ispričaju priču o ljubavi i bojama upravo ovde, u Beogradu na Terazijama 26. Sačuvale su dete u sebi, igrale se, maštale, i u pravom trenutku oslobodile svu kreativnu energiju iz koje se rodila priča o čarapama koje će osvojiti i obojiti grad.

549P6337 Socks From Heaven

Socks From Heaven tim

Boje i ljubav su dva bitna segmenta ove priče koju želimo da ispričamo. Boje – zato što je sa njima život lepši, veseliji, drugačiji, a ljubav – zato što nas tera da činimo najluđe stvari, stvari o kojima nismo ni sanjali.

Socks From Heaven nisu samo čarape, one su odraz stanja duha, svesti, slobode uma. Zvuči pretenciozno? I jeste. Socks From Heaven nisu za prosečne, nisu za bezlične, nisu za one koji ne rizikuju. One su za ljude koji znaju kako je biti drugačiji, biti hrabar, poseban, jedinstven. Na ivici buntovnosti i gradskog duha lišenog stereotipa, Socks From Heaven nameću individulanost kao imperativ. Upravo je zato dizajn svakog od modela Socks From Heaven čarapa inspirisan ljudskim manama i vrlinama, jer su one deo nas i čine nas posebnima.

Ovog trenutka počinje priča o jednom drugačijem gradu i ljudima u njemu, ovog trenutka su se rastopile boje, ovog trenutka Socks From Heaven počinje da gradi urbanu legendu…

Posetite njihov Facebook fan page

Editors choice