Kompanija “Somboled”, koja posluje u okviru francuske grupe “Lactalis” i robna marka Dukat lansirali su prvu internet stranicu u Srbiji posvećenu jednom od najblagotvornijih mlečnih proizvoda, kiselom mleku. Od sada, svi koji brinu o svom zdravlju moći će na internet sajtu da nađu brojne zanimljive sadržaje o jednom od najzdravijih mlečnih proizvoda, zdravom načinu života, receptima i putopisima iz prirode.

kiselo mleko 1 “Somboled” lansirao internet stranicu posvećenu kiselom mleku

Internet stranica kiselomleko.rs svojim posetiocima nudi zanimljive i korisne sadržaje iz oblasti zdravog načina života

“Prilikom kreiranja sajta, želja nam je bila da potrošačima približimo taj ukusni i nutritivno bogat proizvod, da ih podstaknemo na promene u ishrani i načinu života, kao i da im pružimo inspiraciju za prirodno osveženje, bilo da se radi o odlasku na planinu ili pripremanju svežih i zdravih obroka. Stoga je Dukat odlučio da kiselom mleku posveti posebnu pažnju, a u želji da prati trendove, izabrao je da to učini upravo kreiranjem web stranice”, izjavio je Jovan Bugarčić, brend menadžer robne marke Dukat.

Internet stranica kiselomleko.rs svojim posetiocima nudi zanimljive i korisne sadržaje iz oblasti zdravog načina života. Pored saveta nutricioniste, saveta za mentalnu higijenu i bavljenje sportom, posetioci sajta moći će da pronađu i zanimljive recepte. U okviru rubrike “Prirodno osveženje” posebno mesto zauzimaju putopisi iz prirode i interesantne priče o sve popularnijim “outdoor” aktivnostima – planinarenju, raftingu, kanjoningu, slobodnom penjanju.

Svi posetioci sajta imaće priliku da pošalju svoje priče, putopise, recepte i da tom prilikom dobiju lepe poklone, među kojima su paket Dukat proizvoda, vaučeri za fitness i welness, sportske centre, kao i za poneko lepo putovanje u prirodu.

Sve aktivnosti i novosti sa sajta moguće je pratiti i na Facebook stranici.

Editors choice