Iz ponude Wannabe Shop-a danas izdvajamo:

soping ponuda dana budite primecene kolaz Šoping ponuda dana: Budite primećene

Minđuše Dve Šmizle u obliku srca predstavljaju veoma diskretan, ali zanimljiv komad nakita. Mogu upotpuniti svaku odevnu kombinaciju i mogu se nositi u svakoj svečanijoj prilici.

Bluza Wannabe Collection sa tri-četvrt rukavima odličan je izbor za sve žene od stila. Klasičnog kroja i sa zanimljivim rukavima, u ovoj bluzi ne možete ostati neprimećene.

Sat s.Oliver crne boje odličan je modni detalj. Ponesite ga uz neku stajliš odevnu kombinaciju, jer će joj njegov jedinstveni dizajn dati poseban pečat.

Japanke Šafran sa zlatnim kaišićima i detaljem u vidu morske zvezde odličan su izbor za sve devojke koje žele da izgledaju elegantno i drugačije. Ponesite ih uz neku letnju haljinicu ili kombinaciju šortsa i majice.

Haljina Wannabe Collection koja se kopča sa zadnje strane komad je koji morate imati u svom garderoberu. Upečatljive boje i klasičnog kroja, ova haljina je pravljena za prave dame.

Japanke Šafran stajliš su izbor za večernji izlazak. Ponesite ih uz zanimljivu haljinu ili stajliš odevnu kombinaciju i uživajte u lepoj letnjoj noći.

Editors choice