Iz ponude Wannabe Shop-a danas izdvajamo:

soping ponuda dana damske odevne kombinacije kolaz Šoping ponuda dana: Damski odevni komadi

Ogrlica Dve šmizle odličan je izbor za večernji izlazak! Možete je poneti uz klasičnu top haljinu ili majicu bez bretela, jer će dati sjajan akcenat ovim odevnim kombinacijama.

Haljina Fervente kreirana je za prave dame. Ova haljina klasičnog kroja, sa mašnicom kao detaljem, odličan je izbor i za dnevni i za večernji izlazak, jer ćete u njoj izgledati kao prava dama.

Narukvica HelenaDia još jedan je sjajan komad nakita koji vam preporučujemo za danas! Veoma je elegantna, pa može biti odličan dodatak nekoj zanimljivoj večernjoj kombinaciji.

Japanke Šafran idealan su izbor za ove vrele letnje dane. Sa mašnicom kao detaljem i zanimljivim ukrasom na njoj, ove japanke možete poneti uz neku elegantnu haljinu, ali i uz nešto opušteniju odevnu kombinaciju.

Tunika Sabra kreirana je za devojke koje vole modu i koje su uvek u trendu. Ponesite je ovog leta uz džins i zanimljive sandale.

Japanke Šafran odličan su izbor za sve devojke od stila. Plave boje i ukrašene cirkonima, one su sjajan izbor za sve devojke koje žele da budu primećene.

Editors choice