Iz ponude Wannabe Shop-a danas izdvajamo:

soping ponuda dana moderne dame kolaz Šoping ponuda dana: Moderne dame

Japanke Šafran sa detaljima u vidu zvezdica boje zlata, predstavljaju odličan izbor za sve devojke koje žele da im bude udobno u obući koju nose, a da ipak izgledaju stajliš i elegantno.

Haljina Fervente plave boje sa zanimljivim detaljima predstavlja pravi izbor za svaku svečaniju priliku. Možete je poneti i sa ravnim sandalama i sa cipelama sa potpeticom, jer odlično stoji i u jednoj i u drugoj varijanti.

Minđuše Dve Šmizle predstavljaju idealan komad nakita da upotpunite svaku elegantnu odevnu kombinaciju. Veoma su nežne, ali i upadljive, pa će vašoj odevnoj kombinaciji dati poseban pečat.

Sandale Šafran najbolji su izbor za devojke koje vole da nose potpetice. Ponesite ih uz haljinu ili uske farmerke i izgledaćete veoma seksepilno.

Haljina Wannabe Collection odličan je izbor ako želite da izgledate kao moderna Odri Hepbern. Osim što je večna, ova haljina idealna je za svaku svečanu priliku.

Minđuše HelenaDia predstavljaju impozantan komad nakita kojem na upečatljivosti daju perle prožete cirkonima, kao i staklene perle boje srebra.

Editors choice