Iz ponude Wannabe Shop-a danas izdvajamo:

soping ponuda dana odevni komadi za poslovne zene kolaz Šoping ponuda dana: Odevni komadi za poslovne žene

Japanke Šafran crne boje, sa zanimljivim detaljima u vidu cirkona, predstavljaju kežual, ali stajliš model za sve devojke i žene koje vole da budu u trendu. Možete ih nositi i u svakodnevnim i u poslovnim varijantama.

Bluza Wannabe Collection nežno ljubičaste boje idealan je odevni komad za sve poslovne žene. Možete je poneti i uz džins i uz elegantne pantalone, dok će joj zanimljive minđuše dati poseban akcenat.

Ogrlica Dve Šmizle predstavlja veoma zanimljiv komad nakita sa kojim ćete sigurno biti primećene. Veoma je upečatljiva, pa je najbolje da je ne kombinujete ni sa jednim drugim komadom nakita.

Sandale Šafran idealan su izbor za sve varijante. Mogu se nositi i uz opuštenu, i uz poslovnu, i uz večernju odevnu kombinaciju, jer su veoma elegantne, a ujedno i veoma udobne.

Bluza Wannabe Collection predstavlja elegantan komad koji možete nositi i na poslu i u večernjem izlasku. Pošto je providna, na poslu je ponesite preko elegantnije bele majice, dok je u večernjem izlasku možete nositi samo uz neki lep model brushaltera.

Minđuše HelenaDia predstavljaju neverovatno glamurozan komad nakita koji morate imati u svojoj kolekciji. Veoma su efektne i fenomenalno stoje.

Editors choice