5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Specijalna promotivna pakovanja Eucerin Volume-Filler preparata

Specijalna promotivna pakovanja Eucerin Volume-Filler preparata

Eucerin ne prestaje da nagrađuje svoje verne potrošače. Ovoga puta je u Eucerin partner apotekama aktuelna promocija Volume-Filler preparata za dnevnu i noćnu negu lica. Prilikom kupovine Eucerin Volume-Filler dnevne kreme dobijate na poklon Eucerin Volume-Filler noćnu kremu u luksuznom malom pakovanju.

Borba sa znacima starenja, nije samo borba sa borama, jer vremenom koža gubi elastičnost i volumen, te samim tim i konture lica postaju manje definisane. Gubitak volumena čini da lice izgleda umorno i pod stresom, a ponekad čak i tužno. Upravo zato, nije dovoljno usmeriti se samo na bore, već i nadoknaditi volumen kože lica. To je podstaklo Eucerin da pruži potpuno novu dimenziju u borbi protiv starenja kože, kroz razvoj Volume-Filler preparata za zatezanje kože lica i nadoknadu volumena.

specijalna promotivna pakovanja eucerin volume filler preparata normalna koza Specijalna promotivna pakovanja Eucerin Volume Filler preparata

Eucerin Volume-Filler krema za dnevnu negu sadrži visoko efikasne aktivne sastojke: magnolol, oligopeptide i hijaluronsku kiselinu, kao i SPF 15 i UVA zaštitu, koji zajedno nadoknađuju volumen kože, jasnije definišu crte lica, učvršćuju kožu i vidljivo smanjuju bore.

Ali nikako ne treba zaboraviti i noćnu negu, jer i dok mi spavamo, koža je izuzetno aktivna i u njoj se odvijaju intenzivni procesi deobe i obnavljanja ćelija. Zato Eucerin Volume-Filler noćna krema pored magnolola, oligo-peptida i hijaluronske kiseline, sadrži i deksapantenol koji stimuliše regeneraciju kože tokom noći.

specijalna promotivna pakovanja eucerin volume filler preparata suva koza Specijalna promotivna pakovanja Eucerin Volume Filler preparata

Požurite i potražite u vama najbližoj Eucerin partner apoteci specijalna promotivna pakovanja Eucerin Volum-Filler dnevne kreme sa gratis Eucerin Volume-Filler noćnom kremom u luksuznom malom pakovanju, jer akcija traje dok traju zalihe.

Iskoristite aktuelnu ponudu i udruženim delovanjem Eucerin Volume-Filler dnevne i noćne kreme, vratite licu mladalački izgled.

Editors choice