Viktorija (Victoria Beckham), Geri (Geri Halliwell), Mel Bi (Melanie Brown), Mel Si (Melanie Chisholm) i Ema (Emma Bunton), bivše Spajsice, sastaće se u Londonu kako bi započele pripreme u vezi sa mjuziklom “Viva Forever” koji će u decembru otvoriti novu sezonu u “Pikadiliju”. Sajmon Fauler (Simon Fowler), bivši menadžer nekadašnjeg najpopularnijeg ženskog sastava Spice Girls, i Džadi Krajmer (Judy Cramer), producent mjuzikla “Mama Mia!” (Mamma Mia!), glavni su krivci za ponovno okupljanje Spajsica nakon povratničke turneje 2008. godine.

foto28 Spice Girls ponovo na okupu

Jedan od poslednjih nastupa popularnih Spajsica

Mjuzikl “Viva Forever” govori o devojci koja pokušava da postigne svetsku slavu tako što učestvuje u jednom televizijskom šouu za talente, a cela priča će biti zasnovana na najvećim hitovima grupe Spice Girls.

Dženifer Sanders (Jennifer Saunders), zvezda britanske humoristične serije “Apsolutno fantastične” (Absolutely Fabulous), zadužena je za scenario ovog pozorišnog mjuzikla.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice