Spice Girls su vrlo trapavo najavile da će se okupiti za kraljičin Dijamantski jubilej, tako što se Mel B (ili beše C?) “izlanula” da su dogovorili nastup, pa se ispostavilo da baš i nisu, te da to okupljanje nije bilo baš uspešno.

spasj Spice Girls se okupljaju za Olimpijadu

Malo su se ofucale, a i ne mogu da se sastave, ali videćemo...

Zato danas tvrde da je “95% proverno, sigurno, izvesno, očekivano” da će se grupa okupiti. Nije baš da se mnogo vole, ali uskoro im izlazi mjuzikl u Londonu, zasnovan na njihovim starim hitovima, pa će da se bace na gomilu, malo pevuckaju i bacakaju nožice u ime što bolje prodaje.

Šuška se da će nastup biti na ceremoniji zatvaranja londonske Olimpijade. Pa ipak, izgleda da nije sve tako 95% sigurno kao što Spajsice tvrde. Naime, najpre Viktorija (Victoria Bekham) nije htela da nastupa, a sada se Mel C (Melanie Chisholm) premišlja, jer u isto vreme ima neki nastup na televiziji. Ha!


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice