5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Spontani komentari upućeni singl osobama koji nikada više ne treba da ti izlete

Spontani komentari upućeni singl osobama koji nikada više ne treba da ti izlete

1/3

Svako ko je sam već duže vreme, naslušao se mudrih saveta i dušebrižnici su mu preko glave. Ako otvaraš usta da izgovoriš neku primedbu, da postaviš dijagnozu sirotoj osobi koju niko neće, da daš mudar savet, ili da je prosto ubodeš tamo gde je sigurno slaba, znaj da postoje i saveti druge vrste koje singl osobe slušaju, o tome kako da izađu na kraj sa nasrtljivim radoznalcima, teatralnim empatama i guračima nosa u njihov život. Ako popiješ vaspitnu lekciju od koje će ti goreti uši, to si i zaslužila.
A ako spadaš u singl osobe koje još nisu naučile da izlaze na kraj sa spontanim komentatorima njihovog života i još uvek se zaprepašćuju rečenicama koje ljudi tako olako izgovaraju, pripremi se – ovo ćeš čuti mnogo puta i svaki sledeći put ćeš želeti da ispreskačeš (i gore od toga) onog ko izjavljuje ovakve stvari. I imaš pravo da tu osobu ispreskačeš, a i gore od toga.

Možda bi trebalo da promeniš frizuru

Ili drugim rečima, niko te neće, jer ni na šta ne ličiš. Gle kakva ti je kosa, učini nešto, sredi se. Ma kosa je najmanji problem, ružna si brate, a ne znaš da se zamaskiraš, pa da izgledaš malo lepše. Šta očekuješ da neko vidi na tebi? Nije potrebno izgovoriti sve ove gadosti, dovoljno je staviti jednu bezazlenu primedbicu o kosi i dobronamerno ponuditi nesrećnoj ružnoj singl osobi i konopac. Dakle, ako stavljaš ovakvu primedbu, ugrizi se za unutrašnju stranu obraza, da otekne toliko da ne možeš neko vreme da pričaš, a ako slušaš ovakvu primedbu, ljubazno zatraži od dušebrižnika i taj konopac. Ili već neki savet o tome kako da što efikasnije sebi prekratiš muke.

uspešna žena 3 1 Spontani komentari upućeni singl osobama koji nikada više ne treba da ti izlete

Editors choice