Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

SRC Gale Muškatirović: Pravo mesto za sport i rekreaciju

SRC Gale Muškatirović: Pravo mesto za sport i rekreaciju

Sportsko-rekreativno-poslovni centar “Milan Gale Muškatirović” je izgrađen davne 1973. godine, 2011. je detaljno rekonstruisan, da bi danas bio jedan od najsavremenijih sportskih centara u Srbiji. Smešten je na izuzetnoj beogradskoj lokaciji – podno Dorćola, nadomak Kalemegdanske tvrđave, na rečnoj obali nizvodno od ušća Save u Dunav.

Milan Gale Muskatirovic SRC Gale Muškatirović: Pravo mesto za sport i rekreaciju

SRPC „MGM“ je i centar sa raznovrsnom i aktivnom ponudom. U sklopu sportskog centra se nalaze zatvoreni olimpijski bazen, saunski blok sa vlažnim i suvim finskim saunama, infracrvenom saunom i malim bazenom sa višestrukom namenom (sadrži platformu pa je pogodan za obuku neplivača a takođe se koristi i u terapeutske svrhe), zatim blok za masaže, savremeno opremljenu teretanu u kojoj se održavaju i različiti grupni i individualni treninzi, dve sale za dvoranske sportove, kao i kompleks od tri otvorena bazena – olimpijski bazen koji ispunjava sve standarde svetskih i plivačkih federacija pa se koristi i za međunarodna takmičenja, rekreativni bazen sa elementima aqua parka i jedan mali bazen namenjen i prilagođen deci.

Milan Gale Muskatirovic 13 SRC Gale Muškatirović: Pravo mesto za sport i rekreaciju

Pored bogate ponude koja može zadovoljiti najrazličitije potrebe, SRPC „MGM“ vodi računa i o svojim sugrađanima te tako stalno organizuje različite besplatne akcije i programe. U toku je akcija „Povedi mamu i tatu na bazen besplatno!“ a podrazumeva besplatan ulaz na bazen za sve osnovce i srednjoškolce grada Beograda i njihove roditelje, svake subote od 17:00h do 20:00h. Zatim je tu i program za penzionere sa Starog grada koji mogu da dođu i besplatno uživaju u plivanju u olimpijskom bazenu svakog utorka i četvrtka od 12:00h do 13:30h. Od 01. oktobra 2014. godine sa radom je počela i besplatna Galetova plivaonica koja je namenjena svim osnovcima i predškolcima sa opštine Stari grad, a obuhvata obuku za neplivače i školu plivanja. Besplatni programi “Galetove plivaonice” će se sprovoditi neprestano do juna 2015. godine a zainteresovani đaci se mogu prijaviti u bilo kom trenutku.

Milan Gale Muskatirovic 151 SRC Gale Muškatirović: Pravo mesto za sport i rekreaciju Milan Gale Muskatirovic 19 SRC Gale Muškatirović: Pravo mesto za sport i rekreaciju Milan Gale Muskatirovic 22 SRC Gale Muškatirović: Pravo mesto za sport i rekreaciju

Danas, četiri decenije nakon osnivanja, sa punim pravom se može reći da je SRPC “Milan Gale Muškatirović jedan od vodećih beogradskih centara sporta i rekreacije.

Editors choice