Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Srećan rođendan, Christina Ricci!

Srećan rođendan, Christina Ricci!

Osebujna izgleda, poznata i slavna od djetinjstva, Kristina Riči (Christina Ricci), rođena je na današnji dan, 12. veljače, prije 33 godine. Njeni roditelji, Ralf (Ralph) i Sara (Sarah), bili su mahom uspješni u poslovima koje su obavljali, ali nisu uspjeli održati i svoj brak, te su se stoga rastali kada je Kristini bilo svega 13 godina.

Slika 1.3 Srećan rođendan, Christina Ricci!

Kristina Riči je tijekom godina poprimila elegantniji izgled

Za njenu glumačku karijeru je 1990. godina bila prijelomna. Te se godine pojavila u filmu “Sirene” (Mermaids), gdje je glumila lik Kejt Fleks (Kate Flax). Usprkos tomu, željenu je slavu morala pričekati sve do 1991. godine i opće poznatoga filma “Obitelj Adams” (The Addams Family), gdje joj je uloga Venzdej Adams (Wednesday Addams) donijela mnoštvo pozitivnih osvrta. Pomama za Kristinom Riči sve do danas nije jenjavala.

Slika 2.3 Srećan rođendan, Christina Ricci!

Doba mladosti

Iza Kristine Riči je mnoštvo filmova, glazbenih spotova, televizijskih serija… Stajala je bok mnogih filmskih zvijezda. No, ipak, mnogi su joj spočitavali kako u njenoj glumi nedostaje esencije. Što god joj filmski kritičari spočitavali, njena je publika vjerovala u nju i njen rad. Čini nam se i kako je filmski milje to znao cijeniti dajući joj uloge u mnogim važnim filmovima poput “Čudovišta” (Monster), “Uspavane doline” (Sleepy Hollow) i mnogih drugih.

Slika 3.2 Srećan rođendan, Christina Ricci!

Iako se posljednjih godina rjeđe pojavljuje u javnosti, svaka je njena pojava sve više zapažena

Kristina Riči kakva je u javnome životu, takva je i u privatnome. Često ekscentričnog izgleda i takvoga ponašanja. Inače, po naputku stilista, Kristina svu obuću, odjeću i ostale modne dodatke nakon nošenja ne daruje niti svojim prijateljicama, niti Crvenom križu. Naime, stilist joj je rekao kako nakon sedam godina svaki komad odjeće postaje – vintage, stoga ih čuva. Mudro, rekli bismo. I po ostalim životnim razmišljanjima vrlo je prizemljena. Svjesna je važnosti kontracepcije te se pojavljuje u jednoj od reklama koja promiče upravo važnost kontracepcije. Osim toga, nacionalna je glasnogovornica jedne udruge koja radi na sprječavanju incesta, silovanja i zlostavljanja. Nakon što ju je PETA, zbog pojavljivanja u pravome krznu, uvrstila na svoju listu najgore odjevenih, odlučila je odustati od nošenja pravoga krzna.

Rekli bismo kako Kristini slava ipak nije udarila u glavu. Ostala je svoja. To joj se vratilo na najljepši mogući način – u ljubavi joj cvjetaju ruže. Odnedavno je zaručena za Ovena Bendžamina (Owen Benjamin).

Slika 4.2 Srećan rođendan, Christina Ricci!

Ona je kao vino – što starija, to bolja i ljepša

Izvor fotografija: en.wikipedia.org, christinaricci.ws


Ela Vujanić osim što je studentica stručnog studija sestrinstva, ona je i kolumnistica i novinarka. To joj nije bilo dovoljno, pa se zajedno sa svojom najboljom prijateljicom upustila u avanturu nazvanu Modni ručak, u kojoj su iskazale sva svoja kulinarska umijeća. Mrsko joj je pitanje “Što je pisac želio reći?”. Zašto? Zato što joj se, kao što i sami vidite, uvijek činilo da je pisac želio reći više od jedne stvari ili možda niti sam nije točno znao što želi reći.

Editors choice