5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Šta bi ti uradila da nedeljno imaš 3 sata više vremena samo za sebe?

Šta bi ti uradila da nedeljno imaš 3 sata više vremena samo za sebe?

Dakle, da, kada sve saberem i oduzmem, tačno mi fali tih nekoliko sati nedeljno da sve završim i, što je najvažnije, malo odmorim. Da malo izađem iz centrifuge svakodnevice. Da nađem vremena za sebe. Uh, a šta bih tada radila?

Prvo, sigurno bih se naspavala “kao čovek”. Dosta mi je bilo toga da “kradem” od svog odmora da bih imala vremena za nešto drugo što mi ne prija.

Sigurno bih pozvala drugarice sa kojima se dugo nisam videla da se “pošteno” ispričamo uz pravu domaću kafu u omiljenom kafiću. Jer mi fali druženje, uživanje i bezazlena “trač partija”. Onaj osećaj kada ti je mozak na “off”!

Sigurno bih napokon uzela grafitnu olovku u ruku i dovršila taj portret za koji zamišljam da će biti veliko umetničko delo, a na koji samo pada prašina dok ja trčim na sve strane. Zašto bi moj hobi, ono što me opušta i što je potajno moj veliki san, trpeo zbog užurbane svakodnevice?!

Sigurno bih otišla na aerobik koji sam uplatila još ko zna kad i onda više ne bih, pored svega, kukala još i na to kako sam se ugojila jer ne mogu da odolim slasnoj piti sa krompirom sa ćoška.

Sigurno bih se više ljubila, grlila, smejala i jednostavno – živela! Zar to nije dovoljno aktivnosti za slobodno vreme koje posvećuješ samo sebi i onome što voliš? Jer, ako mene pitaš, osam meseci u toku života za smejanje je premalo!

blog Šta bi ti uradila da nedeljno imaš 3 sata više vremena samo za sebe?

A šta bi ti radila kada bi nedeljno imala tih nekoliko sati samo za sebe? Ipak, pre nego što počneš da tuguješ što je to luksuz koji sebi ne možeš da priuštiš, znaj da ti neko to može pokloniti! Kako?!

Jednostavno je! Vreme ćeš uštedeti uz – pranje veša! Uz nove Persil deterdžente nikada više nećeš brinuti o pranju veša ili o skidanju fleka. Samo sipaš deterdžent u mesto koje je predviđeno za to, pritisneš “start” i uživaš u onome što voliš da radiš dok bubanj vrti. Simple as that! Ako ti nedostaje inspiracije za to šta bi radila sa slobodnim vremenom (znam, kada tako nešto najednom imaš pred sobom, zbuniš se i ne znaš šta bi pre), poseti sajt Nađi vreme za sebe i jednostavno “klikći” kroz tekstove koji ti se učine najzanimljivijim.

Osim vremena, možeš dobiti još nešto na poklon – avgust je mesec knjige pa tako imaš priliku da osvojiš jedan od 100 vaučera za Lagunina izdanja. Eto, da, i čitanje knjige je definitivno nešto što bi se našlo na mom spisku!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.pinterest.com

Ivana Tomić

Editors choice