1/4

Svi mi prilikom kupovine garderobe i pravljenja modnih kombinacija vodimo računa i boji stvari koje biramo. Dobro znamo konvencionalna modna uputstva prema kojima na sebi ne trebalo da imamo više od tri boje. Boja garderobe koju nosimo često svetu koji je oko nas može da pokaže i naše trenutno osećanje i da oslika situaciju gubitna drage osobe. Pored svega toga, verovali ili ne, boje koje volimo i nosimo mnogo mogu da kažu o našim seksualnim afinitetima i navikama. U tekstu koji sledi navedene su omiljene i najčešće boje koje svi mi koristimo, a uz njih i “seksualne” tajne koje one kriju.

Žuta boja 

Osobe koje biraju žuto kontrolišu svoj seksualni nagon u krevetu, prepuštajući partneru glavnu ulogu. Sami nikada ne preuzimaju inicijativu, ali partnera ne odbijaju, jer im je najvažnije njegovo zadovoljstvo.

Plava boja

Za ove osobe seks je umetnost, a pristup njemu uvek je elegantan. Istančanost je posebno izražena kod muškarca, koji se u krevetu ponaša kao pijanista. Pažljivo istražuje telo žene osluškujući njene potrebe. Žene su takođe velikodušne i nežne, a u predigri uživaju isto koliko i u samom činu vođenja ljubavi.

muskarac u plavom odelu Šta boje govore o seksu?

Editors choice