1/3

Ima puno toga što možete da uradite, da biste pronašli način da doživite vrhunsko zadovoljstvo, kao i nekih koje ne treba da radite.

Kako se on oseća?

Realno, možda ga boli uvo. Ali isto tako realno, boli ga i ego. Ne može da ne oseti ubod u središte svog mužjačkog samopouzdanja, ako vas nije doveo do orgazma. Možda vam je trebalo još samo malo, a on više nije mogao da izdrži, pa je svršio. Ili mu je utrnula ruka. Ili ga je zabolela vilica.

Trudio se, pošteno, a vi ništa. Da, verovatno je ljut, iznerviran, a možda vas malo i mrzi. Ako mu je stalo do vas, zabrinut je, poražen i oseća se neuspešno i nemoćno. U oba slučaja, možda će vam u raspravi prebaciti da ste frigidni i da do sada nije sa ženama imao takve probleme.

kako raskidaju znaci Šta da radiš ako ne doživljavaš orgazam
Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?part=id,snippet&channelId=UCAbT8Pqf7-EufgOYOM2rR0Q&maxResults=10&order=date&key=AIzaSyCQNwFcp2rxymYJ6RUDBxvBfJ16Qh2NGGQ): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 503 Service Unavailable in /srv/wannabe/html/wp-content/themes/wannabe-2016/library/Youtube.php on line 27

Editors choice