Zdravo, čitaoci Wannabe-a! Ja sam Ludmila, blogerka iza sajta creamylife i ovde sam da unesem malo dizajna enterijera, dekoracije, boja i još ponečega u vaše živote. Da li ste se ikada zapitali šta je dizajn enterijera? I pri tome ne mislim na tehnički deo. Ako niste nikada pomislili na to, ja ću vam reći. Dizajn enterijera je ono što čini naše kuće domovima, stvara toplu atmosferu i želju da samo uzmete knjigu i ušuškate se pod topli pokrivač. Kuća koja nije iskusila magični rad dizajnera ili dekoratera je prazna, bez privlačnosti, neće vas pozvati po imenu nakon dugog dana i – pogodite šta? – nećete osećati nagon da se što pre vratite u nju, uskočite u svoju omiljenu majicu i čarape i zaboravite na svet napolju, jer ste kod kuće, u svom sopstvenom svetu – svetu dizajniranom u skladu sa vašim potrebama, preferencijama i stilom.

Inspiracija je najbolji prijatelj dizajnera enterijera i dozvolite mi da kažem da je ona svuda! U cvetu, na naslovnoj strani časopisa, čak i u olovkama na vašem stolu – važno je znati kako je potražiti. Moj savet je da napravite tablu za inspiraciju na koju ćete kačiti svaku sliku koja vam je interesantna. Kada je vaša tabla za inspiraciju popunjena, ideje će same doplutati do vas i nećete ni primetiti, a već ćete započeti svoju avanturu u dizajnu enterijera. Ukoliko vam tabla za inspiraciju ne deluje kao prava ideja, učinite to u stilu albuma. Važno je samo postići vaš cilj – prigrliti čudesni svet dizajna enterijera!

Kao kolumnista u Wannabe-u, podeliću sa vama savete i trikove u vezi dizajna enterijera, ali hajde za sada samo da kažemo to da vam definitivno nije potrebno puno novca da biste uradili dekoraciju svog stana i pretvorili ga u jedno divno mesto. Taj proces može biti lagan i zabavan – potrebno je samo znati dovoljno buvljih pijaca u vašem gradu!

Fotografije: creamylife, The City Sage, emmas designblogg, Plush Palate


Ludmila Crigan je osnivač i urednik bloga creamylife, zadužena za donošenje mrvica inspiracije bez obzira da li je u pitanju dizajn enterijera, dekor, boje ili ideje koje vode kreativnom življenju. Njen stil se može definisati kao eklektični šarm sa dodirima modernog, ženskog i savremenog.

Editors choice