5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Šta je, frajeru, gde je zapelo sa samopouzdanjem?

Šta je, frajeru, gde je zapelo sa samopouzdanjem?

Problem je što većina muškaraca misli da ne mogu da uzbude ženu. Još veća nevolja nastaje onda kada se ispostavi da je većina njih u pravu. Ovaj manjak samopouzdanja dovodi do toga da se žene udalje.

Međutim, sređivanje svojih seksualnih sposobnosti nije toliko teško. Seksualno samosvestan (ne perverznjak) svakoj bi se devojci dopao. E, sad… kako da postanete neko takav? Čitajte:

Naučite ponešto

Morate da znate kako da učinite da vas želi sve više. Počevši od toga koji je to prvi korak koji pravite, pa do predigre, pa do konačnog čina, morate znati kako da postignete kvalitet svakog puta. Odugovlačite konačni čin što je duže moguće. Izludite je, učinite da vas jako želi, a onda se malo udaljite – na kratko. Ubrzo ćete videti kako vam se baca pred noge. Povećati seksualnu tenziju pre nego što dođe do… khm… khm…. vrlo je preporučljivo!

Prestanite da igrate igrice

Jedan od scenarija tokom kog se stvari izjalove jeste kada muškarac, na vrlo očigledan način, pokuša da odvuče devojku u krevet, a ona to shvati. Ako pitate drugove da vam daju savet – neće upaliti. Ni trunku. Ono što će pomoći jeste da od sebe napravite osobu sa kojom će ona želeti da povodi dosta vremena.

par1 Šta je, frajeru, gde je zapelo sa samopouzdanjem?

Budite njen predmet interesovanja

Izgled vam i nije toliko važan

Možda ste najpoželjniji tip u kraju, a možda ste i neko sasvim običan za kim jedva da neko okrene glavu, to stvarno neće značiti ništa kada ste u krevetu. U određenim slučajevima, lep izgled je startna prednost za muvanje devojke, ali kada se radi o seksu – tu morate znati da se pokažete.

Usporite malo

Prvo, prestanite da brinete. Seks možda jeste veoma važna stvar, ali se pravite da nije. Budite puni samopouzdanja dok činite prve i prave korake i prestanite da brinete da će vas zaustaviti ili da će se uvrediti ili šta god da je to o čemu razmišljate. Ako to baš bude slučaj, ponašaće se tako da i vama bude jasno da joj je neprijatno. Ako se suzdržvate dok je ljubite ili dodirujete, samo ćete nagomilati sebi brdo problema.

sex Šta je, frajeru, gde je zapelo sa samopouzdanjem?

Iznad svega, uživajte

Na seks morate da gledate kao na seks, ne kao na ispit. Budite životinja tek puštena s lanca, jer žene žele da im seks bude takav – divlji.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice