Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Šta je ženama bitnije od izgleda kod muškarca

Šta je ženama bitnije od izgleda kod muškarca

1/2

Ne radi se samo o izgledu. Muškarcima je verovatno teško da u ovo poveruju, ali je istina. Mnogim ženama izgled je rekvizit, ali ne i najbitnija stvar koju traže u muškarcu. Ima gomila stvari koje privlače žene više od izgleda. Međutim, mešavina svih ovih stvari je ono što će privući ženu. Ako ste prezgodni/prelepi ili ako to niste, pročitajte koje kvalitete bi trebalo da imate da biste privukli pažnju jedne žene.

Ličnost

Možda izgledate sjajno, ali ako nemate ličnost koja odgovara izgledu – šteta za vas. Kada kažemo ličnost, mislimo na to kako se nosite, šta nosite, vaše samopouzdanje i ostalo. Jaka ličnost privlači više od nabildovanog tela i svakako može da ga zaseni.

Maniri

Ništa ne odbija ženu koliko nedostatak manira. Ako ste nepristojni prema konobarici, vozaču, ako ste u javnosti preglasni ili ako ispoljavate previše besa dok vozite – automatski ćete spasti u kategoriju neću-da-te-vidim-više. Morate da imate lepe manire. Svakako su bitniji od izgleda.

slika24 Šta je ženama bitnije od izgleda kod muškarca

Naučite da se ponašate pristojno

Briga i saosećanje

Ako ne pokazujete brigu i saosećanje, ma koliko dobro izgledali – nećete biti osoba koju će devojka želeti pored sebe… a i niko drugi. Ne bismo da vas pritiskamo svim ovim očekivanjima, ali moramo da vas upozorimo da su saosećanje i briga bitne kategorije.

Inteligencija

Inteligencija uzbuđuje. Ako ste načitani, ako ste dosta putovali, ako ste pri tome i dobro situirani, bićete pravi hit kod žena, bez obzira na to kako izgledate.

1/2

Comments

Editors choice