Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor

Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor

Na poslednjoj reviji brenda Dior predstavljena je kolekcija za jesen-zimu 2014. Ova kolekcija je inspirisana spajanjem istorijskog i modernog. Dizajneri su se potrudili da predstave elegantne, nežne i ženstvene komade!

Revije je počela sa prezentacijiom haljina koje su se nosile sredinom 18. veka, a koje su urađene u modernijem stilu. Za ovu Dior kolekciju karakteristične su duge haljine čije se suknje šire. Urađene su u belim i pastelnim tonovima sa šarama po sebi.

Da li biste poneli odeću koja podseća na astronautsko odelo? Iz brenda Dior potrudili su se da urade moderne kombinezone koji podsećaju na ova odela. Ovi komadi ukrašeni su vezom i kaiševima. Ako želite da putujete kroz vreme, ovaj komad biće pravi izbor odeće za to!

Kolekciju krase jednobojni kaputi i pantalone, među kojima su crvene pantalone, plavi kaputi, plave cipele i roze sakoi.Ovi jednostavni komadi mogu se lako kombinovati!

Pogledajte Dior kolekciju za jesen-zimu koja će vas sprovesti kroz prostor i vreme!

Dior koelkcija9 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija 7 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija 8 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija.jpg 2 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor  Dior kolekcija3 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor  Dior kolekcija5 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija6 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija 2 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija12 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor Dior kolekcija13 Šta kaže catwalk: Putovanje kroz vreme i prostor

Mirjana Radojević

Editors choice