Granum krekeri jesu organski, ali su odličnog ukusa i teksture. S obzirom na to da je svako u našoj redakciji na nekom posebnom režimu ishrane, svi mogu da grickaju Granum krekere jer se uklapaju u svačiji životni stil, čak i u veganstvo! Mi ih grickamo kada je vreme užine, ali i glavnog obroka (baš onda kada ne stižemo od obaveza da razmišljamo o pitanju “Šta klopamo danas”), služimo ih uz kafu i čaj našim gostima, a uvek se nalaze i u našim torbama i rančevima za slučaj da “zaglavimo” na poslu, sastanku ili nekom događaju nakon radnog vremena.

granum keks Šta klopamo danas: Zdrava (i ukusna!) užina kada si na tri ćoška

Ako bi trebalo da biramo između slanih i slatkih Granum krekera – ne znamo koje bismo odabrali! Granum organski slani proteinski kreker sadrži organsko seme susama, organski laneni protein, organsko pirinčano brašno, organsko suncokretovo ulje, organsko seme lana, organsko seme bundeve, organsko čia seme, so i organski mleveni kim. Savršeno se slaže uz jogurt i razne namaze! Yummy! Granum organski slatki kreker sa urmom sadrži organsku pastu urme, organsko pirinčano brašno, ogranski kokosov protein, organski kokosov šećer, organsko kokosovo ulje, organsko čia seme, organsko seme susama, organski ekspandirani pirinač, organski koncentrat soka jabuke, organski pirinčani protein, organski cimet. Uvek ih grickamo uz kafu i doslovno na tren zaboravimo šta nas to sve čeka do kraja radnog dana! O da, verujemo da je to zbog urme koja dokazano podstiče dobro raspoloženje!

Šta klopamo danas Zdrava i ukusna užina kada si na tri ćoška 3 Šta klopamo danas: Zdrava (i ukusna!) užina kada si na tri ćoška

Dakle, sledeći put kada neko od kolega i tebe pita da predložiš obrok za taj dan, samo izvuci ove odlične krekere iz torbe. Veruj nam, “navući” će se!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Ivana Tomić

Editors choice