Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Šta muškarci misle o tvojoj boji kose?

Šta muškarci misle o tvojoj boji kose?

1/2

Čak i kada je reč o površinskom kontaktu, boja kose je veoma važna, jer ostavlja utisak i stvara prvobitnu sliku o vama.

Pala nam je na pamet ideja da se pozabavimo stvarima koje muškarci pomisle kada vas vide sa novom bojom kose. Ovo zvuči i te kako razumljivo kada se setimo da se muškarci ipak opredeljuju da li više vole brinete ili plavuše. Imaju sliku žene u glavi sa određenom bojom kose i nije baš da im je svejedno. Istraživanja pak kažu nešto drugo. Mali broj muškaraca se isključivo odlučuje za jednu boju kose, dok više od 90% muškaraca tvrdi da im je važno da žena bude zadovoljna svojom bojom kose.

144 Šta muškarci misle o tvojoj boji kose?

Izrazita plavuša ili brineta?

Sve žene maštaju o određenoj boji kose koja se savršeno uklapa sa njihovom ličnošću i tu nema izuzetaka ni pravila. Ako ništa, onda bar u ranoj mladosti isprobavaju sve što im padne na pamet, pokušavajući da se pronađu u određenoj boji kosi koja odgovara njihovoj ličnosti i životnoj ulozi.

Da počnemo sa plavušama i predrasudama o njima, koje se same po sebi nameću. Dokazano je da muškarci doista smatraju da su plavuše najpoželjnije žene za kojima gube glavu.

Uz plavu boju obično se prilepe epiteti poput: perverzna i provokativna, a to je nešto na šta i muškarci prvo pomisle kada spaze plavušu. Često se navodi da su plavuše zabavnije i lepše, ali su zato brinete pouzdanije, senzibilnije i bolje domaćice.

Editors choice