Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Šta njegov stil kuvanja govori o njegovoj ličnosti

Šta njegov stil kuvanja govori o njegovoj ličnosti

1/4

Da li se i vi svrstavate u one koji misle da muškarcu nije mesto u kuhinji?

Dobrodošli u 21. vek u kojem i dalje važi pravilo da su muškarci najbolji kuvari i gde biti moderan muškarac više nije tako lako i jednostavno. Njihova popularnost danas sve češće leži u činjenici da se odlično snalaze u kuhinji bilo da to za njih predstavlja trenutni hir ili zadovoljstvo. U ovom tekstu zavirite u njegove kulinarske odaje i otkrijte najkraći put do njegove ličnosti.

Slobodan duh

Istraživanja su pokazala da ljudi koji redovno kuvaju po slobodnom receptu imaju tendenciju da budu kreativni mislioci jer se prilikom utvrđivanja sastojaka, začina, temperature i vremena okreću ličnim mislima, iskustvima i osećanjima. Jedan lični kuvar iz Kolorada, smatra da se njihov metod kuvanja obično zasniva na raspoloženju i da ovakav kuvar verovatno ima sliku gotovog jela u glavi koju koristi kao smernicu šta da uradi sledeće. Ovo su atributi ove kreativne vrste koja vrlo često može biti i osetljiva na svoju okolinu.
Razmena u pripremi jela sa ovim kuvarom može da bude zanimljiv izazov. Pošto on verovatno nije u stanju da vas usmeri šta treba da uradite vaše najbolje rešenje jeste da mu ponudite predloge ili pitanja da li će određeni sastojak biti uključen, što se može posmatrati i kao kritika. Takođe, vaš doprinos u vidu muzike, sveće ili kreativne dekoracije stola biće veoma privlačan za njega, a takav timski rad može dovesti i do drugih vidova “saradnje”.

4444 Šta njegov stil kuvanja govori o njegovoj ličnosti

Ovakvim muškarcima samo inspiracija diktira meni

Miks majstor

Ovi kuvari obično koriste kombinaciju sveže i upakovane hrane. Vrlo često su zabrinuti hranom ali većinom uživaju u pogodnostima upakovanih namirnica dodajući im lični pečat kao što su dodatni sastojci ili začini. Ideja za obrok obično im je došla iz magazina ili reklame jer ovakav tip osobe voli da sve bude ispitano, provereno i na svom mestu. Ali i dalje su otvoreni za predloge.

Editors choice