1/3

Jedna od glavnih tema trač partija upravo su oni, neobična i često nedokučiva bića. Znamo da ne postoji devojka koja nije razvijala čitave teorije o tome zašto se nije javio, zašto gleda utakmicu kada je trebalo da sa njom bira haljinu, zašto šalje poruke bez smajlija – možda je nešto ljut? Takođe znamo da bi svet bez njih bio svet bez problema, suza, svađe, ali i svet bez poljubaca, romantičnih šetnji i bez divnog osećaja zaljubljenosti. Moramo priznati, potrebni su oni nama, potrebne smo mi njima.

Ali, šta se dešava kada vam neke stvari u njegovom ponašanju i nisu baš najjasnije? Šta vam on to u stvari poručuje? Šta znači kada…

…vam muškarac pošalje cveće?

Romantičan gest koji odaje lepo vaspitanog, i pomalo staromodnog muškarca. Ovakav gest govori o njemu da oseća nešto više od prijateljstva prema vama. Izgleda otmeno i voli taj osećaj kojim čini da se osećate prefinjeno i voljeno.

dobra veza Šta njegovi pokloni i postupci u stvari govore?

…vam muškarac pokloni nakit?

Znači da voli da poklanja i da ga to čini srećnim. Misao da vas je obradovao nekim skupocenim nakitom čini ga sigurnijim. Ovakav gest govori o njemu da je pristalica davno zaboravljenih načina udvaranja, kada se do ženskog srca moglo i ljubavnim pismom, osmehom ili stihom.

Editors choice