Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Šta se to nosi(lo) ovog leta

Šta se to nosi(lo) ovog leta

Muška moda je slabo promenjiva, ali svakako uvek pruža nešto inovativno i novo. Ovog leta moda za muškarce je vrlo interesantna. Paleta boja nije ograničena samo na boje tipične za muškarce, već se proširila na malo smelije kolorite, boju pomorondže i modro plave. Monohromatične kombinacije mogu dobiti novi oblik, čak i sa smelim kombinacijama boja. Najbezbednije boje ovog leta su svakako boja karamele i bela.

IMG 9652copia Šta se to nosi(lo) ovog leta

Idealna letnja kombinacija

Ako govorimo o printu kao trendu, moramo napomenuti da ga viđamo u različitim oblicima, ali karirano i pruge su među favoritima. Međutim, kada smo išli na odmor, viđali smo i poznati “Havaji” print.

slika23 Šta se to nosi(lo) ovog leta

Igrajte se modom

Bela košulja je svestrana stavka, koja može da izgleda i veoma elegantno, i urbano u zavisnoti od prilike. Ako je kombinujete sa pantalonama, sakoom i cipelama, spremni ste za poslovni sastanak. Ako je obučete u stilu Dejvida Bekama sa dobrim farmericama i starkama, možete izgledati urbano i moderno.

slika32 Šta se to nosi(lo) ovog leta

Karirano i pruge - dobitna kombinacija

Oversized pantalone su u trendu još od prolećne modne sezone. Ovaj trend izgleda da je jako popularan kod muškaraca, a i kod žena. Možda zato što ne zahteva mnogo, uz dobar sako, jaknu ili, čak, najjednostavniju majicu ili košulju može izgledati urbano.

slika 42 Šta se to nosi(lo) ovog leta

Majica sa zanimljivim printom

Što se cipela tiče tu i nije došlo do neke značajne promene. Naravno, klasične cipele su i dalje u samom vrhu trendova kako za ovu, tako i za sve sezone. Ali, ako niste pristalica, ili ako nemate priliku da stalno nosite odelo, zamenu možete pronaći u dobrim espardilama, starkama ili mokasinama  koje su jako lagane i prijatne za ovo vreme. Ako vam je i u tome vruće, dobar par sandala ili papuča čeka na vas!

slika54 Šta se to nosi(lo) ovog leta

Izaberite mokasine u boji

Što se nakita za ovu sezonu tiče tu se uključuju dobar sat, kvalitetan novčanik, ešarpa u svim mogućim bojama i šarama, naočare zanimljivog oblika i, naravno, torba dolazi u obzir, u slučaju da je nosite.

Izvor fotografija: tumblr.com, thethreef.com


Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Editors choice