5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Šta smo videli na Nedelji mode u Milanu do sada? (prvi deo)

Šta smo videli na Nedelji mode u Milanu do sada? (prvi deo)

1/3

Od gumenih zmija i zmajeva koji su dobili svu ljubav milenijalsa ali i ostalih na Gucci reviji, do teorije zavere na Moschino reviji, budi u toku sa svim onim što se dogodilo u prva tri dana na revijama za sezonu jesen/zima 2018. u Milanu.

Dan 1.

Gucci

“Svi smo mi pomalo doktor Frankeštajn sopstvenih života” rekao je Alessandro Michele nakon revije, objašnjavajući plastične stolove za operaciju, odsečene glave, zmije i zmajeve, treće oko, i rogove. Alessandrova poslednja kolekcija je u velikoj meri bila dosledna višestranoj estetici koju on kreira za Gucci i bazirana na ideji o nadljudskim transformacijama (svakako, prvenstveno kroz odeću, a ne plastičnu hirurgiju). “Mislim da je svaka transformacija predivna ideja, zato što moda nije samo nešto što obučeš i nosiš ili oruđe kojim generišeš posao. Moda je nešto više, mnogo više.”

Alberta Ferretti

“Mislim da žene danas žele karakter, individualnost, ne trendove koji su isti i koje svi nose. Žene žele nešto neočekivano” rekla je Alberta Ferretti nakon milanskog predstavljanja kolekcije i a propo voluminoznih ramena, dubokih čizmi i ogrtača. Čitava kolekcija inspirisana je filmom Working girl u kom se genijalna Melanie Griffith suočava sa rodnom neravnopravnošću na poslu. Ferretti je žele da osnaži žene svojom kolekcijom a njena ideja je iskomunicirana i statuom Gravitacija koju je uradio Lorenzo Quinn i koja predstavlja ženu koja visi, koju drži muškarac, a ona se nalazi u centru kruga. “Žena je centar Univerzuma” rekla je Ferretti “ali je zapravo stvar u podršci koja je jako bitna.”

Moschino

“Da li je Jackie Kennedy bila vanzemaljac?” je kako se čini bilo veliko pitanje Moschino revije za jesen/zimu 2018. Jeremy Scott nije gledao ni seriju Dosije x, ni The Crown, ali je teorija zavere nekako uspela da objedini oba, i da ga inspiriše. Jedna od milion teorija glasi ovako: Kenedi je rekao Marilyn Monroe da dokazano postoje vanzemaljci. Ona je to želela da objavi pa je morala biti ubijena. A onda i on zato što je od njega procurela informacija. A onda fast forward na Scottovu reviju i njegov osvrt i spin na ovu teoriju: Šta ako je Jackie zapravo bila vanzemaljac koja je stajala iza celog atentata? Kako neko može tako stoički da izdrži sve a da je čovek? Kako je mogla da prođe kroz sav taj bol i uvek bude savršena? Jel ona stvarna ili android?- pita se dizajner Moschino brenda.

Editors choice